Despre Noi

Nutechnologies este o companie ambitioasa, constituita in anul 2012 si specializata in promovarea echipamentelor industriale inovative: imprimante 3D, scanere 3D, sisteme laser pentru taiere, sudura, marcare 2D sau 3D. Suntem reprezentantul tehnic si comercial autorizat in Romania al urmatorilor producatori:

  • Stratasys - leaderul mondial in productia de imprimante 3D profesionale
  • ZEISS Optotechnik - leaderul european in productia de scanere 3D profesionale
  • Sisma - leaderul pietei italiene de sisteme laser

Contacteaza-ne

Aditional

Pentru produsele promovate oferim consultanta in alegerea echipamentului potrivit proiectului Dumneavoastra, servicii de vanzare, instalare, training si mentenanta. De asemenea, va putem sprijini in procesul de dezvoltare al proiectelor, folosind expertiza noastra in:

  • printarea 3D, prototiparea 3D, productia 3D / / DDM (Direct Digital Manufacturing)
  • materiale termoplastice - caracterizare, selectie, procesare
  • operatiuni secundare - finisare, vopsire, asamblare
  • dezvoltare repere & aplicatii.

Imprimante 3D

Stratasys este liderul mondial in productia de echipamente si materiale de printare 3D, utilizate pentru a crea obiecte plecand direct de la date digitale. Gama de echipamente porneste de la sisteme de printare 3D desktop, ajungand la sisteme de avansate, de mari dimensiuni, facand printarea 3D mai accesibila ca oricand.

 

 

Vezi imprimantele 3D

DESPRE STRATASYS

Producatorii folosesc sistemele de printare 3D Stratasys pentru a crea modele si prototipuri pentru design de produs, testare si productie de serii scurte. Profesorii folosesc tehnologia pentru a evolua procesul educational in materie de stiinta, inginerie, design si arta.
Mai mult

Sisteme laser

 

Complet proiectate si dezvoltate de compania noastra, in propiile fabrici, laserele SISMA reprezinta solutia ideala pentru companiile in cautare de calitate si fiabilitate in prelucrarea materialelor, indiferent de sectorul de activitate.

Vezi sistemele laser

DESPRE SISMA

Infiintata in Schio (VI) in 1961, Sisma este o referinta internationala pentru proiectarea si productia masinilor de precizie extrem de mare. Inovatoare prin vocatie, Sisma combina designul independent de ultima generatie si organizarea productiei cu o bogatie de resurse umane specializate, garantand astfel calitate de top a produselor, cat si asistenta detaliata si prompta.
Mai mult

Scanere 3D

Optotechnik

ZEISS Optotechnik dezvolta sisteme de masurare 3D de maxima acuratete maxima, pentru o gama larga de aplicatii. Cele mai performante sisteme de scanare 3D utilizeaza tehnologia cu lumina albastra (COMET) si tehnologia laser (T-SCAN) pentru a digitiza cele mai complexe detalii.

Vezi scanerele 3D

DESPRE ZEISS

ZEISS Optotechnik este un leader furnizor global al tehnologiei optice de masurare si de senzori.
Mai mult

Servicii de printare 3D

Aditional, folosind echipamentele disponibile in showroomul nostru din Timisoara, oferim servicii de printare 3D.

Contacteaza-ne

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

SERVICII PRINTARE 3D INDUSTRIALĂ:

0730 553 523 şi 0730 880 950

SERVICII PRINTARE 3D DENTAL:

0722 298 593

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies