Despre Noi

Nutechnologies este o companie ambițioasă, constituită în anul 2012 și specializată în promovarea echipamentelor industriale inovative: imprimante 3D, scanere 3D, sisteme laser pentru tăiere, sudură, marcare 2D sau 3D. Suntem reprezentantul tehnic și comercial autorizat în România al următorilor producători:

  • Stratasys - liderul mondial în producția de imprimante 3D profesionale
  • ZEISS Optotechnik - liderul european în producţia de scanere 3D profesionale
  • Sisma - liderul pieței italiene de sisteme laser

Contactează-ne
Banner Expoplast din 12-15  noiembrie

Adiţional

Pentru produsele promovate oferim consultanță în alegerea echipamentului potrivit proiectului dumneavoastră, servicii de vânzare, instalare, training și mentenanță. De asemenea, vă putem sprijini în procesul de dezvoltare al proiectelor, folosind expertiza noastră în:

  • printarea 3D, prototiparea 3D, producţia 3D / / DDM (Direct Digital Manufacturing)
  • materiale termoplastice - caracterizare, selecţie, procesare
  • operaţiuni secundare - finisare, vopsire, asamblare
  • dezvoltare repere & aplicaţii.

Imprimante 3D

Stratasys este liderul mondial în producția de echipamente și materiale de printare 3D, utilizate pentru a crea obiecte și prototipuri,  având la bază datele digitale. Gama de echipamente pornește de la sisteme de printare 3D Desktop, ajungând la sisteme avansate, de mari dimensiuni, făcând printarea 3D mai accesibilă ca oricând. 

Vezi imprimantele 3D

DESPRE STRATASYS

Producătorii folosesc sistemele de printare 3D pentru a crea modele și prototipuri pentru design de produs, testare și producție de serii scurte. Profesorii folosesc tehnologia pentru a evolua procesul educațional în materie de știință, inginerie, design și artă. 
Mai mult

Sisteme laser

 

Complet proiectate şi dezvoltate de compania noastră, în propiile fabrici, laserele SISMA reprezintă soluţia ideală pentru companiile în căutare de calitate şi fiabilitate în prelucrarea materialelor, indiferent de sectorul de activitate.

Vezi sistemele laser

DESPRE SISMA

Înființată în Schio (VI) în 1961, Sisma este o referință internațională pentru proiectarea și producția mașinilor de precizie extrem de mare. Inovatoare prin vocație, Sisma combină designul independent de ultima generație și organizarea producției cu o bogăție de resurse umane specializate, garantând astfel calitate de top a produselor, cât și asistența detaliată și promptă.
Mai mult

Scanere 3D

Optotechnik

ZEISS Optotechnik dezvoltă sisteme de măsurare 3D de maximă acuratețe, pentru o gamă largă de aplicații. Cele mai performante sisteme de scanare 3D utilizează tehnologia cu lumină albastră (COMET) și tehnologia laser (T-SCAN) pentru a digitiza cele mai complexe detalii.

Vezi scanerele 3D

DESPRE ZEISS

ZEISS Optotechnik este un leader furnizor global al tehnologiei optice de masurare şi de senzori.
Mai mult

Servicii de printare 3D

Adițional, folosind echipamentele disponibile în showroom-ul nostru din Timișoara, oferim servicii de printare și prototipare 3D.

Contactează-ne
Facebook Linkedin

CONTACT

ADRESĂ

Timişoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stânga

E-MAIL

office@nutechnologies.ro

SERVICII PRINTARE 3D INDUSTRIALĂ:

0730 553 523, 0730 880 950

SERVICII PRINTARE 3D DENTAL:

0722 298 593

Doresc să fiu contactat de Nutechnologies