Poză scaner 3d GrabCAD Print

GrabCAD Print

0/5
0

Evaluează acest produs

Printați direct din CAD - GrabCAD Print vă permite să imprimați direct din formatele CAD profesionale preferate, economisind orele de timp petrecute de obicei pentru convertirea și repararea fișierelor STL.

Case study

Descarcă broşura

Începeți rapid - Sprijiniți-vă pe setările implicite inteligente, pe tooltips și pe notificări pentru a vă ghida printr-un proces de printare fără probleme.

Vedeți ce realizați - Lucrați cu vizualizări detaliate ale modelului, tăvii și previzualizării secțiunilor, astfel încât să puteți face ajustările necesare înainte de a da start procesului de printare.  

Organizați lista proceselor de printare - Maximizați programarea printării pe baza disponibilității mașinii, a duratei estimate a lucrării și a altor considerente cheie.

Monitorizați nivelurile de material - Cunoașteți cantitatea de material rămasă pentru fiecare imprimantă, astfel încât să puteți planifica și bugeta.

Rămâneți informat - Notificările vă anunță când se termină procesul de printare (sau dacă a apărut o eroare), astfel încât să puteți acționa în consecință.

Printați de pe orice dispozitiv - GrabCAD Print este conectat la cloud, astfel încât îl puteți accesa direct din orice browser de pe dispozitivul pe care îl alegeți.

Programați și monitorizați de la distanță - Accesați și printați la orice imprimantă compatibilă din compania dumneavoastră, chiar dacă aceasta se află într-o altă locație geografică.

Necesită o instruire minimă - O interfață simplă face ca printarea 3D profesională să fie la fel de ușoară ca și cum ați încărca o piesă și ați da click pe print.

 

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube