Despre Sisma

Infiintata in Schio (VI) in 1961, Sisma este o referinta internationala pentru proiectarea si productia masinilor de precizie extrem de mare. Inovatoare prin vocatie, Sisma combina designul independent de ultima generatie si organizarea productiei cu o bogatie de resurse umane specializate, garantand astfel calitate de top a produselor, cat si asistenta detaliata si prompta.

Filozofia companiei noastre, indreptata spre satisfacerea cerintelor specifice ale clientilor, este rezultatul imperativelor noastre strategice care contribuie la afirmarea rolului Sisma ca producator de excelenta in lumea mecanicii industriale. In Sisma, experienta extinsa si know-how –ul tehnic se amesteca cu eficienta productiei si spiritul inovator, pentru a raspunde promt evolutiei pietelor. Puterea de a crea masini speciale, personalizate, este o alta bijuterie din coroana Sisma. Cu un sistem de management de calitate, care respecta standardele internationale ISO 9001, ne-am obtinut Certificarea.

Completare a imaginii excelentei in productie, este asistenta tehnica si serviciile de instruire, oferite prin intermediul retelei de vanzari si a filialelor prezente in lume, facand din Sisma partenerul ideal pentru incredere, eficienta si flexibilitate. Este simplu sa vizualizati direct produsele Sisma: filialele din lume, reprezentantii, reteaua calificata de agenti si numeroasele targuri internationale din diversele industrii de referinta, sunt vitrina produselor Sisma.

Profilul companiei

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

SERVICII PRINTARE 3D INDUSTRIALĂ:

0730 553 523 şi 0730 880 950

SERVICII PRINTARE 3D DENTAL:

0722 298 593

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies