Despre Sisma

Înființată în Schio (VI) în 1961, Sisma este o referință internațională pentru proiectarea și producția mașinilor de precizie extrem de mare. Inovatoare prin vocație, Sisma combină designul independent de ultima generație și organizarea producției cu o bogăție de resurse umane specializate, garantând astfel calitate de top a produselor, cât și asistența detaliată și promptă.

Filozofia companiei noastre, îndreptată spre satisfacerea cerințelor specifice ale clienților, este rezultatul imperativelor noastre strategice care contribuie la afirmarea rolului Sisma ca producător de excelență în lumea mecanicii industriale. În Sisma, experiența extinsă și know-how–ul tehnic se amestecă cu eficiența producției și spiritul inovator, pentru a răspunde promt evoluției piețelor. Puterea de a crea mașini speciale, personalizate, este o altă bijuterie din coroana Sisma. Cu un sistem de management de calitate, care respectă standardele internaționale ISO 9001, ne-am obținut certificarea.

Completare a imaginii excelenței în producție, este asistența tehnică și serviciile de instruire, oferite prin intermediul rețelei de vânzări și a filialelor prezente în lume, făcând din Sisma partenerul ideal pentru încredere, eficiență și flexibilitate. Este simplu să vizualizați direct produsele Sisma: filialele din lume, reprezentanții, rețeaua calificată de agenți și numeroasele târguri internaționale din diversele industrii de referință, reprezinta oglinda produselor Sisma.

Profilul companiei
Facebook Linkedin

CONTACT

ADRESĂ

Timişoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stânga

E-MAIL

office@nutechnologies.ro

SERVICII PRINTARE 3D INDUSTRIALĂ:

0730 553 523, 0730 880 950

SERVICII PRINTARE 3D DENTAL:

0722 298 593

Doresc să fiu contactat de Nutechnologies