Imprimante 3D - Polimeri - SAF

Ce este SAF?

Selective Absorption Fusion™ este o tehnologie inovatoare, ce se regăsește doar pe echipamentele de 3D Printing - H Series™, by Stratasys. Concepută special pentru a îndeplini cu succes cerințele și nevoile inginerilor de producție, SAF deservește segmentul industrial pentru producția în masă a pieselor. Bazându-se pe rezultatul a peste 10 ani de cercetare și dezvoltare, imprimantele 3D cu tehnologia SAF sunt capabile să ofere un cost competitiv per piesă și să garanteze performanță, calitate, consistență și fiabilitate, ceea ce asigură un nivel de satisfacție ridicată.

Cum funcționează?

Tehnologia SAF utilizează un tambur rotativ pentru a depune straturi de pulbere pe suprafața de construcție și imprimă un fluid absorbant pentru a genera straturile piesei. Straturile generate fuzionează prin expunerea la lumină infraroșie, la trecerea unei lămpi peste întreaga suprafață de imprimare. Tehnologia SAF efectuează aceste etape cheie ale procesului în aceeași direcție pentru a asigura o temperatură uniformă - și, astfel, consistență – pentru toate piesele imprimate indiferent de amplasarea lor pe platforma de imprimare

Avantajele tehnologiei SAF

  1. Tehnologie industrială

Capete de printare piezo-electrice industriale și management inovator al pulberii concepute pentru durabilitate și timp de funcționare ridicat.

  1. Capacitatea de producție

Printare sigură 24/7, cartușe de mare capacitate.

  1. Piese printate 3D finite, gata de utilizare

Încălzire în timp real a pulberii, gestionare termică unică și gamă largă de pulbere pentru un spectru larg de proprietăți ale pieselor.

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube