Fashion

Descoperiți magia 3DFashion

Puntea dintre inovație și creație nu oferă doar un progres tehnologic, ci și o creștere filosofică și culturală. Rezultatele acestor colaborări sunt expuse în centre culturale, muzee și publicații de mare valoare din întreaga lume, continuând educația și explorarea relației dintre tehnologie și industria creativă. Inspirând curiozitatea partenerilor noștri actuali și viitori.

MODA

Descoperiți magia 3DFashion™! Cu tehnologia noastră de imprimare directă pe textile, puteți crea orice stil pe care vi-l puteți imagina, fără nicio limitare. Exprimați-vă creativitatea și designul cu o libertate totală în ceea ce privește forma, materialele, scara, culorile și transparența. Creați efecte fantastice de iluzie optică pe țesătură, în imprimare clară și în culori. Dați frâu liber imaginației!

ACCESORII

Dați viață ideilor dvs. prin printarea 3D a accesoriilor! Fără limite în ceea ce puteți crea, instrumentele și tehnologia noastră vă vor ajuta să vă eliberați creativitatea și să obțineți rezultate uimitoare care oferă libertate completă în ceea ce privește forma, fizicul materialelor, scara, culorile și transparența. Exprimați-vă fără limitări!

ÎNCĂLȚĂMINTE

Pășiți în viitor cu încălțămintea revoluționară printată 3D! Acum puteți proiecta și crea încălțăminte cu adevărat unică, fără nicio limitare în ceea ce privește forma, textura, sau culoarea. Tehnologia noastră avansată de printare și capacitățile noastre multimateriale permit o libertate de exprimare fără precedent, astfel încât să puteți crea încălțăminte care să fie atât frumoasă, confortabilă, cât și funcțională și durabilă.

CREATIVITATE

Exprimați-vă cu adevărate creații unicat cu ajutorul printării 3D. Fără constrângerile impuse de metodele tradiționale de fabricație, puteți proiecta orice doriți, în orice culoare, sau transparență doriți. În plus, cu libertatea de a mări sau micșora dimensiunea după cum este necesar, imprimarea 3D face posibilă crearea chiar și a celor mai complexe modele.

Printarea 3D pentru industria modei

Lumea modei este pe cale să devină mult mai interesantă. Fiind o companie de încredere, cu o vechime îndelungată și cu un spirit inovator, care a fost lider de piață în domeniul printării 3D încă de la începuturile sale, Stratasys este singura companie cu tehnologie de printare 3D direct pe textile. Cu diferite materiale disponibile pentru modele printate 3D care creează iluzii optice magice pe țesătură, sau opțiuni de personalizare a garderobei cu efecte pe care nu le veți putea găsi nicăieri pentru a reîmprospăta dulapurile pentru totdeauna.

Creatorii de modă adoptă printarea 3D ca o modalitate de a aduce clienților lor stiluri unice și inovații, fără ca aceștia să fie nevoiți să aștepte luni de zile pentru comenzi personalizate. Cu o listă tot mai mare de inovații, Stratasys a permis deja designerilor din întreaga lume să producă unele piese cu adevărat uimitoare care pur și simplu nu ar fi putut fi create cu metodele tradiționale de croitorie.

Preconizăm că cele mai recente inovații în domeniul printării 3D vor schimba modul în care ne îmbrăcăm. Fără a mai fi constrânși de limitările tradiționale cu privire la felul în care arată hainele noastre sau la modul în care se potrivesc, aceste progrese au dat naștere unei noi generații de creatori de modă care se preocupă de sustenabilitate și de consumatori dornici de ceva personalizabil pentru a menține lucrurile proaspete și regenerabile. Viitorul modei este aici!

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube