Despre Stratasys

Stratasys este liderul mondial în producția de echipamente și materiale de printare 3D, utilizate pentru a crea obiecte plecând direct de la date digitale. Gama de echipamente pornește de la sisteme de printare 3D desktop accesibile, ajungând la sistem avansate, de mari dimensiuni, făcând printarea 3D mai ușor de adoptat ca oricând până acum.

Producătorii folosesc sistemele de printare 3D pentru a crea modele și prototipuri pentru design de produs, testare și producție de serii scurte. Profesorii folosesc tehnologia pentru a evolua procesul educațional în materie de știință, inginerie, design și artă. Pasionații și întreprinzătorii utilizează soluțiile de printare 3D Stratasys pentru a dezvolta propriile produse – crearea de cadouri, noutăți, dispozitive personalizate și invenții.

Toate imprimantele 3D Stratasys printează componente și prototipuri, strat cu strat. Tehnologia FDM, renumita pentru fiabilitatea și piesele durabile, extrudează straturi fine de material termoplastic topit, care se solidifică după ce sunt depuse. Tehnologia PolyJet, cunoscută pentru suprafețele fine și abilitatea de a combina materiale multiple într-o singură piesă, utilizează o metodă bazată pe jet de polimer lichid pentru a construi repere din picături fine pulverizate și polimerizate imediat cu ajutorul luminii ultraviolete.Tehnologia SLA cunoscută ca stereolitografie este tot o modalitate de printare 3D utilizată pentru a crea modele, prototipuri și piese, printr-un proces fotochimic unde lumina emisă de un laser, fotopolimerizează materialul lichid.  Tehnologia SLM utilizează o sursă laser de mare putere (200-1000 W) pentru a topi rapid și omogen (>= 99,95%) diverse pulberi metalice (oțeluri, aliaje de aluminiu, titaniu, nichel, crom-cobalt, cupru, ș.a.).

MakerBot, o subsidiară Stratasys din 2013, produce sistemele consumer desktop 3D in Brooklyn, New York. Operează și dezvoltă comunitatea Thingiverse, pentru distribuirea de conținut 3D și facilitând colaborarea între rețelele de utilizatori. Stratasys produce, de asemenea, gama de imprimante 3D SolidScape și operează serviciul de producție la cerere, RedEye. Prin rețeaua sa de distribuitori certificați, Stratasys oferă suport local, la nivel global. Compania are doua sedii centrale: în Eden Prairie, Minnesota și Rehovot, Israel. Stratasys deține aproape 500 de patente în tehnologia de producție aditivă, la nivel global. Este o companie listată public pe NASDAQ sub simbolul SSYS.

Produse Stratasys

Tehnologia FDM
Tehnologia Polyjet
Pictogramă industrie Automotive

Aplicaţii în industria automotive a tehnologiilor de fabricaţie aditivă

Pictogramă industrie Aerospace

Aplicaţii în industria aero-spaţială a tehnologiilor de fabricaţie aditivă

Pictogramă industrie Apărare
Pictogramă industrie Service Bureau
Pictogramă industrie General Manufacturing
Pictogramă industrie Medical

Aplicaţii în industria medicală a tehnologiilor de fabricaţie aditivă

Pictogramă industrie Dental
Pictogramă industrie Fashion
Pictogramă industrie Consumer

Aplicaţii în design şi prototipare a tehnologiilor de fabricaţie aditivă

Pictogramă industrie Educaţie şi Cercetare

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube