Medical

Soluții de printare 3D pentru inovarea domeniului medical

Rezultate mai bune prin îngrijiri specifice fiecărui pacient

  • Modele pentru planificare chirurgicală

Planificarea chirurgicală cu ajutorul modelelor 3D specifice pacientului, poate îmbunătăți rezultatele clinice și costurile procedurilor, generând economii semnificative și beneficii financiare pentru spital. Experții Stratasys Medical au dezvoltat un cadru de rentabilitate a investiției (ROI) care poate fi personalizat pentru orice spital. Analiza farmacoeconomică demonstrează modul în care un program de printare 3D poate avea un impact pozitiv asupra costurilor spitalului, poate îmbunătăți eficiența și poate oferi noi oportunități de venituri. Determinați adevărata valoare pe care printarea 3D o poate aduce spitalului dumneavoastră.

Replicarea precisă a patologiei de interes

  • Teste preclinice

Validați performanța dispozitivului pe modele anatomice tipărite 3D derivate din pacienți față de modelele existente, cum ar fi animalele și cadavrele. Bazate pe imagistica reală a pacientului, modelele printate 3D imită o varietate de proprietăți ale țesutului, într-un singur ciclu de print. Soluțiile noastre vă pot ajuta să accelerați dezvoltarea produsului de la modelele conceptuale printate 3D la testele preclinice, permițând obținerea certitudinilor, testarea fără limite și atenuarea depășirilor de cost.

Inovare ce îmbunătățește îngrijirea pacienților

  • Modele de instruire clinică

Desfășurați cursuri de formare relevante din punct de vedere clinic oriunde, pe modele anatomice realiste, personalizate pentru aproape orice scenariu clinic. Oferiți o experiență practică memorabilă cu modele personalizate care reprezintă patologii specifice și imită țesutul și osul uman. Printarea medicală 3D multimaterială creează modele precise și versatile în mai puțin timp și la o fracțiune din costuri.

Dezvoltați noi dispozitive cu materiale funcționale, biocompatibile și sterilizabile

  • Producție medicală

Sprijiniți testele clinice și producția comercială timpurie prin creșterea flexibilității producției. La o fracțiune din costul de prelucrare, puteți fabrica aditiv piese funcționale, eliminând în același timp constrângerile de fabricație medicală și făcând producția mai agilă și mai receptivă. Soluțiile de printare 3D pentru domeniul medical reduc rebuturile, oferă o libertate de proiectare de neegalat, trec rapid de la prototip la produsul final, simplifică seriile scurte de producție și reduc deșeurile și costurile de depozitare.

 

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube