Consumer

Bunuri de larg consum

Lansați mai repede produsele pe piață

Prototiparea funcțională

Progresele Stratasys în tehnologia FDM și PolyJet vă permit să creați prototipuri de calitate de producție care arată, se simt și funcționează ca produsul dvs. final.

Câștigați clienți prin crearea de produse în funcție de dorințele și nevoile mai specifice ale consumatorilor. Menținând procesul de proiectare până la producție la un nivel redus, puteți proiecta și crea în mod eficient produse pentru potrivirea, performanța și estetica unice pe care le cer consumatorii.

Aflați cum modificarea modului de gândire în jurul procesului de proiectare poate fi benefică pentru afacerea dvs. Ajungeți pe piață mai repede decât concurența, cu cicluri de proiectare mai rapide. Treceți de la proiectare la prototipuri în câteva ore, nu în câteva zile. Îmbunătățiți rapid produsul cu revizuiri rapide ale prototipurilor. Reduceți timpii de execuție și expunerea la furtul de proprietate intelectuală, păstrând totul la nivel intern. Apoi, introduceți produsul testat și dovedit pe piață înainte ca concurența să afle ce a lovit-o.

Aflați cum poate fi benefică pentru afacerea dvs. modificarea modului de gândire în jurul procesului de proiectare.

Turnarea prin injecție

Printați o matriță. Pregătiți între 10 și 100 de piese. Apoi testați și validați proiectele dvs. folosind materiale și procese de producție finale. S-ar putea să vă economisiți timpul, costurile și risipa de retehnologizare.

Obțineți rezultate mai bune prin eliminarea etapelor și a complexității din fluxul de lucru. Prin producerea de prototipuri la scară reală direct din proiectarea CAD, revizuirile de proiectare se desfășoară mai ușor, cu o perspectivă practică a consumatorului, care este mai bine informată.

Prototiparea rapidă

Obțineți un feedback mai bun din partea consumatorilor, testați mai amănunțit și remediați problemele din timp - înainte ca acestea să devină costisitoare. Prototiparea rapidă vă va ajuta să descoperiți mai multe modalități de a vă perfecționa proiectele.

 

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube