Materialise

Când compania a fost fondată în 1990, în Belgia, scopul celor de la Materialise fost de a permite noi utilizări pentru potențialul extraordinar pe care îl oferă imprimarea 3D. De atunci, și-au valorificat experiența pentru a crea o gamă de soluții software și servicii de imprimare 3D, care împreună formează o coloană vertebrală pentru industria de imprimare 3D.

Platformele lor deschise și flexibile permit jucătorilor din industrii precum asistența medicală, auto, aerospațială, de artă și design și bunuri de larg consum, să construiască aplicații inovatoare de imprimare 3D, care fac din lume un loc mai bun și mai sănătos.

Cu sediul în Belgia, cu sucursale în întreaga lume, Materialise a combinat cel mai mare grup de dezvoltatori de software din industrie cu una dintre cele mai mari facilități de imprimare 3D din lume.

Nu în ultimul rând iși împuternicesc clienții să treacă către un proces de fabricație digital și să lanseze inovații ce au potențialul de a schimba pentru totdeauna traiectoria industriilor lor.Și asta îi  menține pe primul loc.

Intră in lumea Materialise și lasă-te încurajat, inspirat, contribuind la o lume mai bună și mai sănătoasă.

 

Printscreen software Materialise Produs software Materialise

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube