Service Bureau

4 motive pentru a utiliza Serviciile noastre de Printare 3D

 

  1. Echipamente și materiale avansate

Prototipurile reprezintă doar un procent din piesele produse în cadrul marilor centre de printare 3D şi prelucrare Piesele de producție fabricate aditiv pentru industriile majore continuă să crească datorită progreselor tehnologice și dezvoltării materialelor, de la materiale plastice rigide și elastomerice la metale și aliaje de înaltă rezistență. Clienții care folosesc printarea 3D sunt conștienți de libertățile inerente de proiectare, de rentabilitatea și de termenele de execuție rapide asociate cu piesele de producție printate 3D, dar nu sunt echipați pentru a configura operațiunile asociate cu producția aditivă majoră.

Unele întreprinderi au amenajări de birou perfecte pentru imprimantele curate și sigure, cum ar fi seria Stratasys F123, dar atunci când explorează tehnologiile de calibru mai mare de producție, cum ar fi sinterizarea cu laser și sinterizarea directă cu laser pe metal, trebuie luate în considerare o cantitate considerabilă de manipulare atentă și temperaturi de proces mai ridicate.

Aici se încadrează birourile de servicii cu domeniul lor de aplicare a tehnologiilor și materialelor. Prin utilizarea serviciilor lor, puteți explora noi tehnologii de printare 3D care nu ar putea fi disponibile altfel. În mod specific, metalele aditive nu reprezintă o posibilitate internă pentru majoritatea întreprinderilor din cauza costurilor, a manipulării materialelor și a cerințelor tehnice. Nutechnologies are expertiza, capacitățile de finisare, controalele și operațiunile secundare necesare pentru a produce aplicaţii robuste și funcționale.

 

  1. Riscul investiției

Achiziționarea unei tehnologii de fabricație aditivă poate reprezenta o cheltuială de capital semnificativă de una singură. În plus, implică adesea investiții în personal pentru a configura software-ul, a asigura întreținerea, a achiziționa și a instala materiale și alte consumabile. Configurarea implicată poate perturba și necesita reconfigurarea operațiunilor generale. Deși deținerea unei imprimante poate fi în viitorul dumneavoastră, un birou de servicii este un prim pas excelent pentru a încorpora imprimarea 3D în afacerea dumneavoastră. Colaborarea cu experții noştri pentru a înțelege ce tehnologie funcționează cel mai bine pentru aplicațiile și cerințele dvs. de calitate vă poate ajuta să determinați de ce soluție aveți nevoie pe termen lung.

 

  1. Manufacturabilitatea pieselor

Uneori, o piesă este complexă și necesită un stil de fabricație special, sau materiale specifice. Este posibil ca operațiunile interne să nu fie capabile să îndeplinească aspectul, senzația, sau funcția dorită. Sau poate că este timpul să încercați ceva nou cu designul și poate fi necesară o explorare a unor noi materiale și stiluri de fabricație. Serviciile noastre deprintare vă deschid această oportunitate.

Acesta poate fi, de asemenea, un proces complementar operațiunilor interne. Este posibil ca producătorii convenționali să aibă nevoie de șabloane și dispozitive de fixare personalizate care ar fi mai bine realizate cu ajutorul producției aditive. Piesele mari, sau piesele care necesită asamblare ar putea fi mai bine realizate cu ajutorul inginerilor noştri experimentați ce pot asambla mai multe secțiuni fără a sacrifica rezistența, sau integritatea.

 

  1. Expertiza în domeniul producției aditive

În cele din urmă, este vorba de experiență pentru piese de calitate. Nutechnologies a fost prezentă în industria printării 3D practic de la începuturile sale în România și a ținut să exploreze fiecare nouă cale pe măsură ce a apărut. Dezvoltarea de piese pentru jucători importanți dintr-o varietate de industrii, inclusiv industria aerospațială, medicală și a produselor de consum, înseamnă că suntem bine echipați pentru a ne ocupa chiar și de cea mai complexă aplicație.

Punctul forte în producția aditivă este un volum mare de piese cu un mix redus de modele; acolo putem livra cu o consistență și o repetabilitate de neegalat. Am dezvoltat procesul și controalele de calitate necesare pentru a livra piese cu cerințe și certificări stricte.

Pe lângă capacitățile noastre de producție, am petrecut 10 de ani perfecționând abilitățile de post-procesare și finisare care sunt de neegalat în industrie. Atât de multe tehnologii de fabricație aditivă necesită cunoașterea a ceea ce este necesar pentru a le finisa după dorința clientului și a echipamentelor suplimentare utilizate pentru a realiza acest lucru.

Cu alte cuvinte, centrele de printare 3D şi procesare, precum Nutechnologies pot fi mai potrivite pentru a ajuta clienții să realizeze întregul potențial al producției aditive pentru aplicația dvs. Abordăm idei noi și uimitoare pentru produse și tehnologii și le transformăm în aplicații reale, una câte una, identificând noi modalități prin care printarea 3D le poate aduce la viață mai repede și mai ușor. Haideți să luăm ideea dvs. și să realizăm pe deplin posibilitățile care vă sunt disponibile prin intermediul suitei noastre de tehnologii și servicii.

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube