Dental

Pentru a fi cel mai bun ai nevoie de cei mai buni

Faceți diferența

Fie că este vorba de estetică pentru proteze, de precizie pentru implanturi, sau de viteza și costul de producție pentru modele, fiecare aplicație are ceva care face diferența. Datorită vastității noastre tehnologice, suntem singurul partener care vă poate ajuta să oferiți soluția optimă pentru fiecare aplicație dentară

Atingeți excelența profesională

Cu cerințe în continuă schimbare, poate fi dificil să rămâneți în fruntea stomatologiei digitale. Cu portofoliul nostru de tehnologii dovedite, optimizate pentru aplicații și inovații continue, puteți răspunde cu încredere nevoilor în continuă evoluție ale clienților.

Partener pentru o creștere inteligentă

Sunteți alimentat de urgență în era vitezei. Cu un timp de funcționare de neegalat și servicii prioritare pe care vă puteți baza, Nutechnologies este coloana vertebrală a producției - astfel încât vă puteți concentra pe eficientizarea operațiunilor, optimizarea resurselor și creșterea afacerii dvs. Este o situație în care toți au de câștigat.

PolyJet

Printarea simultană a diferitelor aplicații dentare din mai multe materiale. Cu această tehnologie, utilizatorii pot produce o tavă completă de piese dentare biocompatibile, cum ar fi modele, ghiduri chirurgicale și măști gingivale, într-o singură printare. În plus, capacitățile de culoare renumite, oferă utilizatorilor posibilitatea de a printa modele realiste, full-color, specifice pacientului

Fotopolimerizare programabilă P3™

Tehnologia P3™ este o evoluție a procesării digitale a luminii (DLP) care orchestrează cu precizie lumina, temperatura, forțele de tracțiune și pneumatică pentru a optimiza printurile pentru cele mai bune rezultate posibile. Cu P3, laboratoarele dentare pot obține calitatea pieselor de turnare prin injecție și finisarea suprafețelor cu o precizie incredibilă, într-o gamă diversă și în continuă creștere de materiale de înaltă performanță.

Nutechnologies - Partenerul dumneavoastră pentru o creștere inteligentă

Domeniul stomatologic în schimbare rapidă prezintă provocări unice ce vă cer să vă dezvoltați continuu setul de competențe. Pentru a fi cel mai bun, aveți nevoie de cei mai buni.   Experiența noastră îndelungată, tehnologiile dovedite și inovațiile continue aduc tot ce este mai bun din printarea 3D în fiecare aplicație dentară, perturbând modul în care sunt fabricate piesele. Vă menținem în fruntea stomatologiei digitale, astfel încât să puteți rămâne în fruntea profesiei dumneavoastră. Alimentați o creștere inteligentă cu Nutechnologies ca partener strategic. Simplificați-vă fluxul de lucru, optimizați-vă resursele pe măsură ce afacerea dvs. se extinde și oferiți cea mai bună soluție pentru fiecare aplicație.

 

 

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube