Poză imprimantă 3d Objet30 Prime

Objet30 Prime

0/5
0

Evaluează acest produs

Printați 3D cele mai mari idei pe desktop-ul dvs. cu cea mai mare precizie și versatilitate. Objet30 Prime este singura imprimantă 3D din lume care funcționează cu 12 materiale și vă oferă proprietăți specializate precum flexibilitatea și bio-compatibilitatea.

Descarcă broşura aici


Explorați noi posibilități de imprimare 3D pe desktop. Imprimați prototipuri precise cum ar fi produse de consum cu suprafețe netede și componente flexibile. Utilizați materialul de cauciuc pentru prototipuri de garnituri, prize și sigilii. Printați 3D instrumente medicale utilizabile, cum ar fi forma unei urechi sau ghidurile chirurgicale, care necesită un contact prelungit cu pielea.

Imprimanta Objet30 Prime oferă de asemenea versatilitate cu trei moduri de printare: de înaltă calitate, de mare viteză și un nou mod de proiectare, un mod rapid, economic, exclusiv pentru Prime. Încercați chiar și cele mai îndrăznețe idei în trei dimensiuni, de la momentul inspirației până la revizuirile de proiectare din stadiul final.

Orice ați printa 3D, productivitatea imprimantei Objet30 Prime, funcționarea silențioasă și amprenta mică vor face din aceasta un adaos bine venit.

Materiale

Imprimanta Objet30 Prime oferă cea mai largă gamă de materiale disponibile pe un sistem desktop, inclusiv:

 • Materiale Rigid Opac (familia Vero) într-o varietate de culori, inclusiv alb, gri, albastru și negru
 • Materiale transparente (RGD720 și VeroClear) pentru prototiparea produselor transparente și colorate cu o stabilitate dimensională mare și netezime a suprafeței
 • Temperatură înaltă (RGD525) pentru testare funcțională avansată, debit de aer cald și apă și aplicații statice
 • Materiale simulate de polipropilenă (RGD450 & RDG430) cu duritate și durabilitate pentru a crea prototipuri netede cu balamale flexibile, închideri flexibile și piese cu înclichetare rapidă
 • Cauciuc (Tango Gray sau Tango Black) potrivit pentru o gamă de aplicații care necesită suprafețe antiderapante sau moi
 • Materiale bio-compatibile (MED610) potrivite pentru prototiparea de dispozitive medicale

Specificațiile Objet30 Prime

Explorați noi posibilități de printare 3D pe desktop. Printați prototipuri precise cum ar fi produse de consum cu suprafețe netede și componente flexibile. Utilizați materialul de cauciuc pentru prototipuri de garnituri, prize și sigilii. Printați 3D instrumente medicale utilizabile, cum ar fi formele urechii sau ghidurile chirurgicale, care necesită un contact prelungit cu pielea.

Imprimanta Objet30 Prime oferă de asemenea versatilitate cu trei moduri de imprimare: de înaltă calitate, de mare viteză și un nou mod de proiectare, un mod rapid, economic, exclusiv pentru Prime. Încercați chiar și cele mai îndrăznețe idei în trei dimensiuni, de la momentul inspirației până la revizuirile de proiectare din stadiul final.

Orice ați printa 3D, productivitatea imprimantei Objet30 Prime, funcționarea silențioasă și amprenta mică la sol vor face din aceasta o achiziție extraordinară.

Software-ul Objet30 Prime

Objet Studio simplifică printarea de modele 3D precise, de înaltă calitate. Transformă automat fișierele SLT și SLC din orice aplicație 3D CAD în straturi de modelare 3D, incluzând atât materialul de modelare cât și suportul. Cu ajutorul Wizardului “click-and-build”, puteti edita rapid ciclul de printare, organiza ciclurile de printare consecutive și efectua mentenanța de rutină a sistemului. Objet Studio oferă:

 • Setarea ușoară a ciclului de printare
 • Generarea automată a structurilor de suport
 • Împărțirea rapidă în straturi, astfel încât printarea 3D să înceapă imediat
 • Plasament automat al reperului pe masa de construcție, pentru poziționare precisă și repetitivă
 • Conectivitate multi-user.

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Linkedin