• HOME
  • NOUTĂŢI
  • Comparing Stratasys J35 Pro against other desktop resin 3D printers

Comparing Stratasys J35 Pro against other desktop resin 3D printers

08.09.2023

De ce inginerii ar trebui să își schimbe echipamentele 3D Objet cu noua generație a tehnologiei PolyJet

Lumea ingineriei se schimbă într-un ritm rapid, la fel ca și instrumentele pe care inginerii le folosesc pentru a-și aduce ideile la viață. Printarea 3D nu face excepție, iar progresele recente ale tehnologiei PolyJet au făcut din aceasta o necesitate pentru inginerii care doresc să rămână în fruntea pieței. În această prezentare, vom analiza mai îndeaproape de ce ar trebui ca inginerii să își schimbe vechile imprimante 3D cu noua generație a tehnologiei PolyJet

Extindeți-vă aplicațiile


J35 Pro, proiectează simultan 3 materiale de printare pentru o GAMĂ MAI LARGĂ DE APLICAȚII. Acestea permit realizarea nuanțelor de gri pentru combinații de piese translucide sau opace, precum și combinații de texturi rigide, sau asemănătoare cauciucului și piese din materiale mixte. Mai mult, atunci când printați cu o configurație cu 3 materiale, NU este necesară înlocuirea rășinii, economisind nu numai timp, ci și material irosit.

O soluție completă


Bucurați-vă de o soluție de la un capăt la altul, care vă va duce de la CONCEPT LA FORMĂ ȘI ADECVARE cu proiectare detaliată, până la testarea funcțională pe aceeași platformă. Îmbunătățiți ciclul de prototipare rapidă cu materiale, cum ar fi Elastico™ Black și Elastico™ Clear pentru o textură asemănătoare cauciucului la SHORE A 45. Utilizați combinații de materiale digitale cu Digital ABS Plus Ivory și VeroUltra™ WhiteS, VeroUltra™ BlackS cu finisajele lor opace. Utilizați VeroContact™ Clear, materialul nostru BIOCOMPATIBIL, precum și VeroUltra™ClearS pentru a imita PMMA pentru rezultate care arată, se simt și funcționează ca sticla.

Ușurința de utilizare


Noi caracteristici de design pentru ușurința de utilizare care au redus timpul de MENTENANȚĂ al UTILIZATORULUI cu 50%! Acum puteți trece direct de la CAD la imprimare cu un flux de lucru super simplificat pentru o fiabilitate și o mentenabilitate ridicată; nevoia de asistență s-a înjumătățit cu J35 Pro! Folosiți noul nostru material de suport revoluționar WSS™150, un material revoluționar și solubil în apă, care se dizolvă în apa obișnuită de la robinet, fără a fi nevoie de substanțe chimice suplimentare. Este deosebit de util acolo unde îndepărtarea manuală a suportului ar putea duce la ruperea pieselor și permite un proces într-o singură etapă pentru volume mari de piese mici, fără muncă!

Se potrivește complet pentru mediul de lucru de la birou


Imprimanta J35 Pro se potrivește complet pentru mediul de birou; FĂRĂ Miros și FOARTE SILENȚIOS (mai puțin de 53db), cu o amprentă la sol mai mică. J35 Pro se mândrește cu un raport de aproape 30% între tava de construcție și amprenta la sol a imprimantei, comparativ cu 11% pentru imprimantele de birou și un raport mult mai mic de 4-6% pe sistemele dvs. vechi Eden/Connex 260.
 

Productivitate și randament îmbunătățite


Actualizați-vă astăzi pentru o productivitate și un randament îmbunătățite și bucurați-vă de piese cu detalii fine și o FINISAȚIE LINOASĂ a SUPRAFEȚEI care poate fi obținută numai cu tehnologia PolyJet™! PLUS, adăugarea unei DIMENSIUNI DE CONSTRUCȚIE MAJORATE, de aproximativ două ori mai mare decât cea a sistemului dvs. de birou, Eden/Connex 260 Legacy, și un randament cu 70% MAI MARE pe J35 Pro în comparație cu imprimanta de birou atunci când se utilizează modul de imprimare HQ.


Sustenabilitate


J35 Pro este răspunsul perfect la vremurile dificile cu care se confruntă astăzi lanțurile de aprovizionare. Actualizați-vă acum pentru imprimare imediată la cerere și în interiorul clădirii, deci fără deșeuri, FĂRĂ TRANSPORT, fără cheltuieli de stocare sau depozitare. Mai mult, noul nostru material de suport solubil în apă este compatibil cu J35 Pro, pentru o îndepărtare simplă și fără efort manual a suportului, doar cu apă de la robinet. NU sunt necesare substanțe chimice suplimentare și poate fi utilizat cu pulberea Stratasys L2S™ pentru o eliminare sigură a apelor reziduale, în conformitate cu reglementările locale.


Costuri îmbunătățite per piesă


Imprimarea cu costuri super reduse cu Draft Grey este cu aproximativ 50% mai ieftină pentru ITERAȚII RAPIDE necesare în etapa de concept, precum și costuri REDUSE pentru materiale de suport și materiale FUNCȚIONALE AVANSATE, cum ar fi VeroUltra™ClearS, VeroUltra™WhiteS, VeroUltra™BlackS, Elastico™ și Digital ABS Plus.

Tehnologia PolyJet oferă multe avantaje față de metodele tradiționale de imprimare 3D și ar trebui să fie alegerea de bază a tehnologiei de imprimare 3D pentru inginerii care doresc să țină pasul cu cerințele în continuă schimbare ale industriei. Aceasta oferă o imprimare de înaltă calitate, o mai mare flexibilitate în alegerea materialelor și timpi de producție mai rapizi, ceea ce duce la rezultate generale mai bune. Cu companii precum Stratasys, vă veți bucura de fiabilitate și de asistență post-vânzare pe termen lung. Este timpul să vă actualizați vechea imprimantă 3D la noua generație a tehnologiei PolyJet și să rămâneți în fruntea concurenței.

Dowload E-book

Înapoi

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube