Poză material imprimantă 3d Transparent

Transparent

Cu o combinație de transparență, stabilitate dimensională și suprafețe netede, fotopolimerii transparenți PolyJet vă permit să prototipați produse transparente și colorate, de la ochelari și capace transparente la dispozitive medicale. Cu Objet500 Connex3, puteți amesteca materiale transparente și colorate pentru a obține acea strălucire de vitraliu.

Descarcă broşura

Printarea 3D cu material transparent

Materialul RGD720 este un fotopolimer transparent cu întrebuințări multiple pentru simularea de materiale plastice transparente standard. Combină stabilitatea dimensională ridicată cu netezimea suprafeței.

Materialul VeroClear – RGD810 este un material rigid, aproape fără culoare, cu stabilitate dimensională testate, folosit pentru producerea de modele cu detalii fine și simulare vizuală a termoplasticelor transparente ca PMMA.

Materialul ce imită cauciucul este disponibil și în varianta translucidă pentru a simula o varietate de caracteristici ale elastomerilor la piesele transparente. Combinați cu materiale colorate în imprimanta Objet500 Connex3 pentru a obține diferite grade de opacități, nuanțe și durități.

Printarea 3D de nuanteumbre si sabloane transparente

Cu imprimantele Objet Connex 3D, puteți combina materiale transparente și negre pentru a crea șabloane artistice și o varietate de nuanțe transparente. Încorporați transparentul cu opacul, materialul ce imită cauciucul sau polipropilena într-un singur model.

Gama largă de aplicaţii

Materialele transparente sunt ideale pentru aplicații care includ:

  • Testarea formei și a montabilității pieselor transparente
  • Sticlă, ochelari, capace transparente și carcase
  • Vizualizarea curgerii unui lichid
  • Vopsire în culori
  • Aplicații medicale
  • Modelare artistică și expozițională

Imprimante pentru materialul Transparent

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube