Poză txt_postprocesare DM60 - DeepDye Coloring

DM60 - DeepDye Coloring

0/5
0

Evaluează acest produs

Principala soluție de colorare pentru fabricarea aditivă industrială

Descarcă broşura

ALEGERI NELIMITATE DE CULORI DIN BAZA DE DATE STANDARDIZATĂ PÂNĂ LA REȚETE PERSONALIZATE

Tehnologia noastră inovatoare DeepDye Coloring (DDC) oferă opțiuni nelimitate de culoare. În calitate de utilizator DM60, beneficiați de cea mai mare bază de date de culori. Pe lângă cele peste 170 de culori RAL și standardizate, care sunt gata de utilizare fără costuri suplimentare de dezvoltare și timp de așteptare, potrivirea noastră de culori oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea tonuri individuale pentru dvs. - de la culori corporative la culori de tendințe sezoniere și tonuri ale pielii individuale. Programul de curățare complet automat al DM60 permite o utilizare flexibilă și o schimbare rapidă a culorii.

FORMULE DE CULOARE EXACTE PENTRU UN PROCES REPRODUCTIBIL ȘI TRASABIL, DISPONIBIL LA NIVEL MONDIAL

Pentru o lungă perioadă de timp, vopsirea materialelor plastice imprimate 3D a fost un proces manual și incontrolabil. Noi ne ocupăm de acest proces și oferim o ofertă globală de rețete de culori exacte până la microgram. Acest lucru permite un proces industrial care nu ar putea fi mai ușor pentru utilizator și care poate fi reprodus oricând. Puterea constă în cartușele noastre de culoare, pe care le fabricăm în funcție de materialul de bază, finisajul și culoarea dorită. În funcție de volumul pieselor dumneavoastră, livrăm cartușe în patru dimensiuni diferite. Acestea sunt echipate cu un cip RFID care transferă toți parametrii de proces QM ready către DM60.

CULORI CERTIFICATE ISO PENTRU APLICAȚII DE UTILIZARE FINALĂ DIN TOATE INDUSTRIILE

Cererile pentru produse imprimate 3D sunt în continuă creștere. Culorile noastre certificate ISO fac din noi un partener tehnologic de încredere pentru ochelari biocompatibili, sau orteze medicale, precum și pentru interioarele auto rezistente la lumină și căldură. Cu linia noastră extinsă ColorsX, răspundem cerințelor specifice ale industriei și așteptăm mereu cu nerăbdare noi contribuții pentru dezvoltarea ulterioară a tehnologiei noastre DeepDye Coloring (DDC).

CULORILE APLICATE CU VOPSIREA ÎN VAS SE ESTOMPEAZĂ RAPID

Aproape fiecare produs de utilizare finală printat 3D este expus la lumină UV și la căldură. Acesta este momentul în care punctele forte și punctele slabe ale procesului de vopsire devin evidente. În cadrul testului, vopsirea convențională în oală cu colorant textil prezintă o decolorare mult mai mare decât piesele vopsite cu DyeMansion DM Black 01.  Pentru o înțelegere mai profundă, descărcați whitepaper-ul complet cu toate rezultatele testelor privind rezistența la lumină și căldură, rezistența la zgârieturi și rezistența culorii.

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube