ULTEM 9085

Reputatie pentru fiabilitate. Acest termoplastic faimos de ambitios are proprietati termice, mecanice si chimice complete, care il fac superior in majoritatea categoriilor. ULTEM 9085 este un termoplastic Fused Deposition Modelling (FDM) ideal pentru aplicatii aerospatiale, automotive si militare, datorita evaluarilor sale FST, raportului mare rezistenta-greutate si certificarilor existente. Ofera posibilitatea proiectantilor si inginerilor sa printeze 3D prototipuri si piese finale avansate din punct de vedere functional.

Printare 3D cu ULTEM 9085

Cu sistemele de productie 3D Fortus 400mc si 900mc, ULTEM 9085 ofera un termoplastic cu performanta inalta testata. Aplicatiile avansate include testarea functionala, producerea sculelor si manufacturare digital direct pentru piese finale – inclusiv component interioare pentru avioane si conducte.
Acest termoplastic FDM de inalta performanta extinde folosirea manufacturarii aditive la aplicatii care necesita rezistenta termica si chimica. ULTEM 9085 functioneaza cu material de suport detasabil si este valabil in culorile bronz si negru.

Fisa tehnica ULTEM 9085

Examine the impressive mechanical, thermal, electrical and other properties of ULTEM 9085.

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

TELEFON

0730 553 523

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies