PC-ABS

Pentru prototipare functionala, scule si productie de volum mic care necesita rezistenta superioara la impact, tehnologia Fused Deposition Modelling (FDM) lucreaza cu termoplastic PC-ABS. Acest material ofera cele mai bune caracteristici ale doua termoplastice FDM: rezistenta mecanica si la caldura a PC si flexibilitatea ABS. PC-ABS genereaza si definitii excelente ale caracteristicilor si finisare a suprafetei.

Printare 3D cu PC-ABS

Inginerii si proiectantii folosesc PC-ABS pentru aplicatii precum prototiparea sculelor electrice si echipamentelor industriale. Printatul 3D in termoplastic real proiectat are ca rezultat piese mai rezistente, testare mai increzatoare si prototipuri care mimeaza proprietatile materiale ale produsului final.
PC-ABS lucreaza cu material de suport solubil, insemnand ca indepartarea suportului se face fara interventie iar piesele complexe cu cavitati interne adanci nu necesita efort suplimentar din partea dumneavoastra. Materialul functioneaza cu sistemele de productie 3D Fortus 360mc, 400mc si 900mc.

Fisa tehnica PC-ABS 

See the mechanical, thermal, electrical and other properties of PC-ABS.

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

TELEFON

0730 553 523

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies