PC

Scule rapide, facute sa reziste. Prin generarea de piese din policarbonat (PC), tehnologia Fused Deposition Modelling (FDM) permite inginerilor si proiectantilor sa imbine viteza si agilitatea printarii 3D cu fiabilitatea celui mai folosit termoplastic. Cu tehnologia de incredere FDM care genereaza piese PC rezistente, in casa, producatorii din automotive, echipamente comerciale si alte industrii sa castige agilitatea de a profita de mai multe oportunitati.

Printare 3D cu termoplastic PC

PC si tehnologia FDM genereaza prototipuri functionale, scule si piese finale intr-un material familiar, proiectat sa fie durabil. Rezistenta mare la tractiune si incovoiere a PC il fac ideal pentru prototipuri cu nevoi special, scule si accesorii si sabloane pentru indoirea metalului si lucrul cu compozite. Manufacturarea de volum mic si customizare devin fezabile iar testarea asigura mai multa incredere.

Unelte rapide, construite pentru a rezista în timp. PC oferă precizie, durabilitate și stabilitate, producând componente puternice care pot rezista la testele funcționale. PC permite inginerilor și designerilor să combine viteza și agilitatea imprimării 3D cu fiabilitatea celui mai utilizat material termoplastic industrial

Fisa tehnica PC

Learn the mechanical, thermal, electrical and other properties of PC.

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

TELEFON

0730 553 523

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies