ABSplus

Faceti mai mult cu printare 3D. Tehnologia Fused Deposition Modeling (FDM) genereaza piese printate 3D in termoplastic de productie, inclusiv ABSplus. ABSplus este cel mai accesibil material de printare 3D oferit de Stratasys, insemnand ca designerii si inginerii pot lucra iterat,prototipand des si testand detaliat. Dar este atat de durabil incat modelele si prototipurile dumneavoastra functioneaza la fel ca produsul final.

Printare 3D cu ABSplus

ABSplus ofera cea mai larga gama de culori valabile pentru tehnologia FDM (fildes, alb, negru, gri inchis, rosu, albastru, verde oliv, nectarin si galben florescent) plus optiunea de a customiza culorile.
Piesele printate 3D in acest material sunt puternice mechanic si stabile in timp. Deoarece ABSplus lucreaza cu material solubile de support, indepartarea suportului se face fara asistenta iar formele complexe si cavitatile adanci nu necesita effort extra din partea dumneavoastra.
ABSplus functioneaza cu toate imprimantele 3D din seria Idea, Design Performance 3D si cu sistemul de productie Fortus 250mc 3D de la Stratasys. (Pentru seria de imprimante 3D Dimension BST 1200es, suportul se indeparteaza prin rupere).

Fisa tehnica ABSplus

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

TELEFON

0730 553 523

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies