WDM Materials

Tehnologia de printare 3D WDM (wax deposition modelling) foloseste materiale similar cerii, non-toxice, pentru a genera matrite si modele pentru turnare uimitor de precise, care apoi se curata prin ardere, fara a se micsora, expanda sau crapa. Nu lasa cenusa sau reziduuri si nu prezinta pericol biologic.

TrueCast

Materialul TrueCast este special formulat pentru a functiona ca si ceara si a se potrivi perfect in procesul existent de turnare, chiar si in cazul aplicatiilor dentare solicitante. Acest material rezistent dar flexibil, va permite sa printati 3D orice piesa dentara cu o acuratete extrema. Permite fabricarea prin turnare 100% pentru orice aliaj. TrueCast este disponibil in doua forme, optimizat pentru fiecare dintre cele doua imprimante 3D dentare WDM:

  • CrownWorx TrueCast genereaza matrite si modele pentru coroane si punti exacte si detaliate
  • FrameWorx TrueCast produce matrite pentru danturi partiale cu stabilitate dimensionala si nivel de potrivire superior.

TrueSupport

Depus automat acolo unde este necesar pentru a sprijini segmentele suspendate si caracteristicile fine in timpul printarii 3D, TrueSupport sprijina printarea 3D exacta a celor mai delicate restaurari. Se topeste usor, la o temperatura relativ mica pentru a obtine o matrita sau model neteda/neted, gata pentru turnare. Fiecare versiune este optimizata pentru una dintre cele doua imprimante 3D dentare WDM:

  • CromWorx TruSupport este pentru coroane si punti
  • FrameWorx TrueSupport este pentru lucrari partiale.

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

TELEFON

0730 553 523

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies