Transparent

Cu o combinatie de transparenta, stabilitate dimensionala si suprafete netede, fotopolimerii transparenti PolyJet va permit sa prototipati produse transparente si colorate, de la ochelari si capace transparente la dispozitive medicale. Cu Objet500 Connex3, puteti amesteca materiale transparente si colorate pentru a obtine acea stralucire de vitraliu.

Printarea 3D cu material transparent

Materialul RGD720 este un fotopolimer transparent cu intrebuintari multiple pentru simularea de materiale plastice transparente standard. Combina stabilitatea dimensionala ridicata cu netezimea suprafetei.

Materialul VeroClear – RGD810 este un material rigid, aproape fara culoare, cu stabilitate dimensionala testate, folosit pentru producerea de modele cu detalii fine si simulare vizuala a termoplasticelor transparente ca PMMA.

Materialul ce imita cauciucul este disponibil si in varianta translucida pentru a simula o varietate de caracteristici ale elastomerilor la piesele transparente. Combinati cu materiale colorate in imprimanta Objet500 Connex3 pentru a obtine diferite grade de opacitati, nuante si duritati.

Printarea 3D de nuanteumbre si sabloane transparente

Cu imprimantele Objet Connex 3D, puteti combina materiale transparente si negre pentru a crea sabloane artistice si o varietate de nuante transparente. Incorporati transparentul cu opacul, materialul ce imita cauciucul sau polipropilena intr-un singur model.

Gama larga de aplicatii

Materialele transparente sunt ideale pentru aplicatii care includ:

  • Testarea formei si a montabilitatii pieselor transparente
  • Sticla, ochelari, capace transparente si carcase
  • Vizualizarea curgerii unui lichid
  • Vopsire in culori
  • Aplicatii medicale
  • Modelare artistica si expozitionala

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

TELEFON

0730 553 523

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies