Simulated Polypropylene

Acest material este rezistent, flexibil si durabil. Va ofera posibilitatea sa printati 3D prototipuri de precizie care arata si se comporta asemenea polipropilenei. Creati rapid modele care trec testele montabilitatii, formei si functionalitatii pentru ansambluri, balamale incorporate, carcase durabile si ambalaje.

Creati prototipuri pentru produse din polipropilene

Stratasys ofera doua material PolyJet care simuleaza infatisarea si functionalitatea polipropilenei.

Endur (RGD450) este un material avansat care simuleaza polipropilena oferind durabilitate si o frumoasa finisare a suprafetei. Folositi-l pentru a genera rapid prototipuri pentru componente de asamblare, balamale incorporate si alte aplicatii solicitante.

Endur este proiectat sa ofere performanta si fiabilitate in interiorul imprimantei 3D, cat si prototipuri de mare performanta cu stabilitate dimensionala impresionanta, in afara imprimantei 3D. Este disponibil in nuanta de alb stralucitor cu semnatura tehnologiei PolyJet pentru rezolutie fina si curburi line. Acest material sigur, prietenos nu are nevoie de manevrare speciala sau procedura specific de transport.

Durus (RGD430) este materialul original in simularea polipropilenei si prezinta o rezistenta considerabila la impact si alungire la rupere de 44%.

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

TELEFON

0730 553 523

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies