PolyJet Digital Materials

Generati sute de Materiale Digitale cu o gama larga de proprietati fizice, culori si tonuri. Eliberarea dubla a materialelor genereaza pana la 14 proprietati ale materialelor intr-o singura printarein timp ce cel mai avansat system Connex pe care il oferim elibereaza trei materiale pentru a va extinde exponential optiunile. Materialele Digitale va ofera posibilitatea de a va adduce proiectiile la viata si de a genera prototipuri exacte, cu o viteza mai mare decat pana acum.

Printare 3D cu Materiale Digitale Objet

Imprimantele 3D Objet Connex ofera abilitatea unica de a fabrica Materiale Digitale – materiale compozite cu proprietati mecanice predefinite. Materialele Digitale sunt generate chiar in imprimanta 3D, in momentul in care doua sau trei fotopolimeri PolyJet standard sunt combinati in concentratii si structuri specific, pentru a asigura proprietatile mecanice si vizuale dorite.
Fiecare Material Digital se bazeaza pen unul dintre sutele de combinatii testate si acceptate de fotopolimeri primari PolyJet pe care ii oferim. Un singur prototip poate contine pana la 82 de proprietati distincte ale materialului, toate create intr-un singur process de printare. Puteti simula produse obtinute din elastomeri si cauciuc prin generarea de Materiale Digitale cu o raza completa a scarii Shore A, inclusiv: Shore 27, 30, 35, 40, 50, 60, 70, 85 si 95. Cu ajutorul Materialelor Digitale, puteti deasemenea simula materiale plastic standard, cum ar fi ABS proiectat.

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

TELEFON

0730 553 523

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies