Bio-compatible

Cu materialul bio-compatibil, puteti prototipa rapid produse medicale si dentare, inclusiv tavite de transport dentar, ghiduri chirurgicale ortopedice si aparate auditive. Materialele medicale de prototipare rapida ofera o vizualizare excelenta si stabilitate dimensionala ridicata.

Fotopolimerul bio-compatibil PolyJet (MED610) este un material medical de prototipare rapida. Este transparent si are o stabilitate dimensionala inalta. Materialul este ideal pentru aplicatii care necesita contact prelungit cu pielea pentru mai mult de 30 de zile si contact de scurta durata cu mucoase de pana la 24 de ore. Materialul bio-compatibil are cinci aprobari medicale inclusiv pentru citotoxicitate, genotoxicitate, hipersensibilitate de tip intarziat, iritatie si plastic USP clasa VI. (Testare biologica: Piese printate in conformitate cu Termenii de Utilizare si Intretinere Objet MED610 au fost evaluate pentru bio-compatibilitate in conformitate cu standardele DIN EN ISO 10993-1: 2009, Evaluarea Biologica a Dispozitivelor Medicale-Partea I: Evaluarea si testarea in cadrul unui proces de managementul riscului. Aceasta se adreseaza citotoxicitatii, genotoxicitatii, hipersensibilitatii de tip intarziat si plasticului USP clasa VI, care include testul pentru iritatie, toxicitate sistemica acuta si implantare.).

Materialul bio-compatibil poate fi folosit pe toate imprimantele 3D Objet Eden si Objet Connex.

3D Print Hearing Aids

With PolyJet 3D printing technology, you can rapidly manufacture extremely accurate hearing aid molds with smooth, comfortable surfaces. Hearing aid material is available in two colors: Clear (FullCure630) and RoseClear (FullCure655). The materials have all received medical certification.

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

TELEFON

0730 553 523

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies