Poză scaner 3d Materialise e-Stage

Materialise e-Stage

4.0/5
1

Evaluează acest produs

Materialise e-Stage -  Generarea automată de suport pentru SLA și DLP

Economisiți timp și costuri, generând structuri de suport automat. Fie că aveți o mașină sau 50, automatizând generarea de suport, veți reduce costurile materialor și veți economisi o cantitate impresionantă de timp la generarea de suport și la finisarea post-producție. Clienții noștri folosesc modulul nostru patentat e-Stage pe mai mult de 40 de mașini de Stereolitografie și DLP diferite, cu peste 40 de materiale. Pe lângă echipamentele pe bază de rășină, Materialise e-Stage este potrivit și pentru cele de imprimare 3D Metal.

Materialise e-Stage are un algoritm foarte puternic care duce la economii semnificative de costuri, în special a celor echivalente forței de muncă. S-a dovedit că timpul de pregătire a datelor pentru construirea Stereolitografiei poate fi redus cu până la 95%, pe când timpul de finisare poate fi redus cu până la 25%. Puteți regla algoritmul din lista extinsă de parametri și îl puteți optimiza în funcție de mașina, materialul și geometria pieselor pentru a vă asigura că toate construcțiile dvs. sunt create cu succes. În cea mai recentă versiune a noastră, Materialise e-Stage 7.0, am introdus parametri de suport preferențiali de tip „Gusset”, pe care îi puteți regla pentru a economisi până la 50% mai mult material.

Economisiți timp prin:

  • Pregătirea datelor

Petrecerea orei în editarea structurii de asistență ar putea deveni doar o amintire. Materialise e-Stage este complet automatizat, datorită unui algoritm inteligent și a unui set extins de parametri. - 90% din timpul petrecut la proiectarea suportului

  • Procesul de construire

Folosind parametrii de suport de tip „Gusset”, puteți forța conexiunea părților pentru a reduce consumul de rășină și timpul de construcție al unei piese.

  • Înlăturarea materialului de suport

Pentru a vă asigura că puteți îndepărta ușor suportul, Materialise e-Stage generează puncte de contact subțiri, de dimensiunea vârfului de ac. Eliminarea materialului de suport nu a fost niciodată atât de ușoară, -50% reducerea timpului de îndepartare a materialului de suport

  • Finisarea pieselor

Cu Materialise e-Stage, structurile de suport sunt generate numai acolo unde este nevoie. Structurile vor evita chiar contactul cu piesa pe cât posibil pentru a limita lucrările de finisare => -20% reducerea timpul de finisare.

Materialise e-Stage

“Imagine: © 2019, Materialise NV. Toate drepturile rezervate.”

Materialise e-Stage

“Imagine: © 2019, Materialise NV. Toate drepturile rezervate.”

Interesat? Contacteaza-ne

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube