Poză scaner 3d Materialise SurgiCase

Materialise SurgiCase

0/5
0

Evaluează acest produs

Planificarea și ordonarea simplificată a implanturilor

Îngrijirea personală revine în centrul atenției. Totuși, când vine vorba de adoptarea dispozitivelor personalizate, încă există obstacole considerabile, cum ar fi cheltuielile administrative pentru medici și ineficiențele operaționale pentru companii.

Materialise SurgiCase este o platformă online de gestionare a cazurilor, construită pentru a îmbunătăți experiența medicului și pentru a spori excelența operațională. Bazându-se pe cei 20 de ani de experiență de la Materialise în optimizarea proceselor personalizate ale dispozitivelor, SurgiCase este conceput pentru a alimenta procesele de planificare și de comandă a cazului.

De ce să alegeți Materialise SurgiCase?

  • Îmbunătățiți colaborarea cu medicul

Oferiți medicilor genul de experiență de utilizare mult așteptată, cu o interfață intuitivă bazată pe cloud, adaptată brand-ului.

  • Simplificați-vă operațiunile

Creșteți eficiența și reduceți riscurile prin consolidarea sistemului de management al calității.

  • Personalizați și scalați

Configurați setarea și fluxul de lucru, pentru a vă alinia la nevoile dvs. și ajustați cu ușurință cerințele în creștere.

  • Construiți o singură experiență

Mizați pe o soluție extraordinară, concepută de unul dintre furnizorii principali de dispozitive medicale personalizate.

Încărcați cu ușurință imagini DICOM

Facilitați transferul de imagini DICOM de la spitale sau centre de scanare prin data upload.

 

Vizualizarea interactivă a imaginilor

Permiteți medicilor să inspecteze și să aprobe planificarea și proiectarea dispozitivelor printr-o vizualizare interactivă ce combină imagini 2D și 3D.

 

Urmărirea eficientă a cazurilor

Permiteți medicilor și personalului să furnizeze informații cu privire la specificațiile necesare, inclusiv procesul, data livrării, adresa, informațiile despre pacienți și să urmărească progresul cazurilor în curs.

Management optim al cazurilor

Mențineți o imagine de ansamblu a tuturor cazurilor aflate în desfășurare, stocați datele și istoricul fișierelor de proiectare; urmăriți progresul si aprobările procedeelor; gestionați drepturile utilizatorilor în funcție de rolul avut in companie

 

Propriul Brand

Adăugați logo-ul și culorile brand-ului în interfața cu utilizatorul, pentru o experiență mai bună cu proprii clienți.

Raportare

Monitorizați performanța operațională, generând rapoarte ale progresului cazului.

Materialise SurgiCase face parte din Mimics Innovation Suite, cel mai avansat set de instrumente pentru ingineria anatomiei.

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube