Poză scaner 3d Materialise aMace

Materialise aMace

0/5
0

Evaluează acest produs

Implanturi acetabulare personalizate concepute pentru a întrerupe ciclul de revizuire.

Sporiți predictibilitatea, aveți încredere în rezultat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Până la 27% din reviziile șoldului sunt re-revizuiri datorate unei fixări suboptimale și a reconstrucției biomecanice suboptime a articulației la combinarea componentelor standard. Ce este și mai rău, re-revizuirile șoldului sunt de 3 ori mai susceptibile de a eșua în comparație cu o revizie acetabulară primară. Din fericire, puteți rupe această spirală descendentă.

Faceți cunoștință cu Materialise aMace,  o singură soluția personalizată, cu o supraviețuire a implantului de 98% 3 și o rată de satisfacție a pacientului de 100% .

Cum vă permitem să rupeți ciclul de revizuire?

Vizualizare 3D unică a șoldului

Materialise aMace

Soluția aMace începe cu o planificare preoperatorie detaliată, incluzând o analiză unică a șoldului, specifică pacientului. Pe baza scanării CT segmentate, inginerii Materialise cu înaltă pregătire implementează tehnologia compatibilă cu A.I. pentru a cuantifica pierderea osoasă radial acetabulară și pentru a vizualiza stocul osos disponibil măsurând grosimea osului și a cortexului pe întreaga suprafață.

Ghidaje de burghiu brevetate

 Materialise aMace

Ghidajele de burghiu tipărite 3D au fost proiectate pentru a fi ușor de utilizat, oferindu-vă în același timp încrederea în executarea planificării detaliate a șuruburilor. Designul său inovator de ghidare se potrivește perfect implantului acetabular și vă permite să optimizați fixarea primară prin plasarea șuruburilor necesare fixate încrucișat, conform indicațiilor din planul detaliat preoperator. Pe baza experienței extinse dobândite prin ghidajele de șold și genunchi specifice pacientului, vă oferim un instrument nou, care adaugă ușurință chiar și celor mai complexe proceduri acetabulare.

Augment biocompatibil trabecular

 Materialise aMace

Profitați de avantajele oferite de un supliment trabecular de umplere a defectelor dintr-un material extrem de biocompatibil: Ti6AI4V ELI (un aliaj de titan). Partea din spate a cupei și flanșelor integrate ușoare constă dintr-o structură poroasă care imită proprietățile osoase concepute pentru a îmbunătăți fixarea secundară prin creșterea oaselor. În plus, un design personalizat intenționează să maximizeze conservarea oaselor și permite adaptarea implantului dintr-o singură bucată la pacient.

Platforma digitală ușor de utilizat pentru a colabora și comanda online

 Materialise aMace

Materialise SurgiCase este o platformă web de planificare 3D, care permite echipelor să încarce, să planifice și să colaboreze cu ingineri clinici cu înaltă calificare în cazuri, într-o locație online ușor de utilizat și sigură. Personalul spitalului poate încărca imagini în siguranță, știind că reglementările noastre de confidențialitate îndeplinesc toate cerințele GDPR. Indiferent dacă lucrați la spital, sau de acasă folosind computerul, sau tableta: accesarea planului preoperator, oferirea de feedback, sau aprobarea designului 3D - SurgiCase îl face mai ușor.

Descarca brosura

Care este procesul?

Saptamana 1

  1. CT SCAN

Încărcați scanarea CT pe platforma de planificare SurgiCase 3D. Pentru a vă ajuta să obțineți un rezultat previzibil, este important ca scanările să îndeplinească cerințele stipulate de Protocolul de scanare Materialise.

  1. ANALIZA 3D

După vizualizarea defectelor osoase ale pacientului și prezentarea componentelor în 3D, inginerii noștri clinici trasează defectul acetabular în termeni de lipsă a osului și grosime. Apoi, efectuăm o analiză a pierderii osoase acetabulare, astfel încât să comparăm situația pacientului cu un acetabul sănătos.

  1. PLAN ȘI PROIECTARE 3D

Inginerii clinici Materialise proiectează implantul real pe baza centrului ideal de rotație (COR) și a conservării oaselor. Vă oferim măsurători relevante, o hartă unică a calității oaselor și stabilim poziționarea ideală a șuruburilor. Revizuiți designul și furnizați feedback-ul dvs. prin SurgiCase. În timp ce majoritatea generală a planurilor preoperatorii sunt aprobate de la început, suntem mereu acolo pentru a discuta și a adapta proiectul implantului, dacă este necesar.

Săptămâna 4 + 1

  1. PRODUCȚIE

Odată aprobat, proiectul implantului specific pacientului este produs în unitățile noastre certificate medical. De asemenea, vă oferim ghidaje de găurire imprimate 3D, un model de testare a implantului și un model osos precis al pacientului.

  1. TRANSPORT

Pachetul complet, incluzând raportul de caz, tehnica chirurgicală, afișul chirurgical și instrucțiunile de sterilizare, este livrat la spital - gata pentru operație.

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube