Poză scaner 3d Implanturi CMF

Implanturi CMF

0/5
0

Evaluează acest produs

Calitate previzibilă pentru rezultate pe termen lung

Operația cranio-maxilo-facială (CMF) necesită o planificare și o precizie atentă. Materialise valorifică puterea celor mai noi tehnologii 3D pentru a crea ghiduri care să asigure implementarea eficientă a planificării preoperatorii.

Implanturi CMF

Echipa Materialise de ingineri cu înaltă calificare, oferă soluții pentru a facilita operațiile CMF de peste un deceniu, utilizând tehnologia 3D și acumulând experiență care duce la produse consistente și de înaltă calitate, pe care vă puteți baza acum și în România.

Sistemul complet Materialise pentru repoziționarea și fixarea pieselor osoase, este destinat pentru:

  • Chirurgie ortognatică
  • Reconstrucția traumatismului
  • Operație de reconstrucție

Vă puteți baza pe sprijinul eficient și fiabil al inginerilor clinici:

  • Înainte de scanarea pacientului
  • În timpul unei sesiuni interactive de planificare online
  • Ținând cont de preferințele dvs. specifice

Implantul în sine asigură o structură craniană optimă pentru pacient și rezistă în special forțelor mecanice pe care le implică o viață normală.

Implanturi CMF

Implanturi de titan poros pentru reconstrucție și mărire a feței

Această soluție cuprinzătoare pentru reconstrucții și augmentări cranio-faciale poate fi adaptată la fiecare situație clinică pentru un rezultat chirurgical previzibil, ținând cont de anatomia pacientului.

„Efectuarea unui caz BiMax este destul de provocator și poate dura cu ușurință până la 2 ore în sala de operație. Cu sistemul SynpliciTi, pot reduce acest timp la aproximativ 70 de minute, ceea ce este benefic atât pentru pacient, cât și pentru mine și spital." Nick Rutherford, Melbourne, Australia

Implanturi CMF

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube