Poză scaner 3d Ghiduri Prooperatorii pentru genunchi

Ghiduri Prooperatorii pentru genunchi

0/5
0

Evaluează acest produs

Pentru o intervenție chirurgicală mai precisă și mai puțin invazivă, a genunchiului

Pentru o intervenție chirurgicală mai precisă și mai puțin invazivă, a genunchiului

Ghidurile Preoperatorii pentru genunchi aduc beneficiile îngrijirii pacientului bazate pe imagini 3D, chiar în sala de operație. După ce ați planificat cu atenție o operație, este extrem de liniștitor să aplicați proteza specifică și să știți că inciziile corecte sunt făcute cu precizie. Eficiența crescută evită valorile aberante, sau alinierea necorespunzătoare și, astfel, duce la o intervenție chirurgicală mai puțin invazivă, cu timpi de recuperare mai rapide.

În cele din urmă, Ghidurile Preoperatorii Materialise pentru genunchi pot economisi timp în operații și necesită mai puține instrumente, prin urmare și mai puțină sterilizare. Deci, acestea se încadrează perfect în actuala presiune pentru a economisi costuri și a crește beneficiile din lanțul logistic.

Fiind una dintre cele mai importante companii din domeniul software-ului medical 3D și al producției, Materialise a fost cel mai mare furnizor de ghiduri preoperatorii și proteze pentru genunchi de câțiva ani. Capacitatea, stabilitatea și fiabilitatea furnizorului Materialise, ne ajută să devenim partenerul ideal pentru construirea de relații pe termen lung în domeniul medical din Romănia.

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube