Poză scaner 3d Ghiduri preoperatorii pentru șolduri

Ghiduri preoperatorii pentru șolduri

0/5
0

Evaluează acest produs

Orientare fiabilă a cupei pentru fiecare pacient

Unul dintre cei mai importanți factori pentru obținerea unui rezultat funcțional bun pentru pacienții cu artroplastie totală de șold (THA) este obținerea orientării dorite a cupei

Orientare fiabilă a cupei pentru fiecare pacient

Unul dintre cei mai importanți factori pentru obținerea unui rezultat funcțional bun pentru pacienții cu artroplastie totală de șold (THA) este obținerea orientării dorite a cupei.

Studiile indică faptul că obținerea unei orientări optime a cupei este de asemenea, unul dintre cele mai provocatoare aspecte ale unei intervenții chirurgicale totale de înlocuire a șoldului:

20 - 53% din operațiile convenționale de înlocuire a șoldului cu mâna liberă totală au ca rezultat o orientare a cupei care se abate mai mult de 10 ° față de orientarea prevăzută a cupei.

Sistemul Materialise ACO: software de planificare rapid și ușor de utilizat pentru ghidurile chirurgicale specifice pacientului

Protezele ACO au un pin pentru aliniere vizuală, poziționat astfel încât să corespundă orientării dorite a implantului de cupă. Acest pin nu interferează cu procedura chirurgicală normală a artroplastiei totale de șold și necesită doar un timp chirurgical suplimentar.

Ghiduri preoperatorii pentru șolduri

Utilizarea sistemului Materialise ACO oferă o referință vizuală fiabilă pentru alinierea cu impactorul, indiferent dacă pacientul este orientat cu precizie pe masa de operație.

Acest lucru îi ajută pe chirurgi să obțină o orientare precisă a cupei, contribuind la rândul său la reducerea ratei de dislocare și a impactului, la prevenirea uzurii accelerate și a eșecului timpuriu al implantului.

În plus, dimensionarea implantului pre-chirurgical oferă avantaje logistice importante spitalelor și producătorilor de implanturi de șold în ceea ce privește economia de costuri, prin reducerea cantității acestora ce trebuie să fie disponibile.

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube