colin3D

Software-ul de achizitie, procesare si comparare simpla de date colin3D de la ZEISS Optotechnik, este un insotitor de mare performanta pentru sistemele de scanare COMET, COMET Photogrammetry si T-SCAN 3D.

Descara brosura de aici

FUNCTII INOVATOARE

Noua platforma software colin3D este proiectata sa completeze sistemele de senzori COMET, COMET Fotogrametrie si T-SCAN. Programul identifica in mod independent strategiile ideale de aliniere seturilor de masuratori individuale si ghideaza utilizatorul spre un rezultat ideal, folosind o interfata cu un design nou, orientata pe proiecte. Gratie noii integrari CAD, utilizatorul primeste feedback continuu despre zonele de suprafata care trebuie inca scanate.

SUPORT OPTIM PENTRU UTILIZATOR

Pentru a pozitiona rapid si eficient sistemul T-SCAN, campul de masurare si scanerul pot fi afisate in colin3D, astfel fiind mai usor de determinat pozitia ideala a sistemului de urmarire.
Programele de masurare pentru aplicatiile care folosesc mase rotative COMTrotary si COMETdual rotary pot fi create cu usurinta. Toate masuratorile individuale dintr-o secventa de masurare sunt supuse verificarilor de calitate si repetate automat daca este nevoie.

INTERFATĂ USOR DE UTILIZAT

Datorita interfetei extrem de usor de folosit, este necesara foarte putina instruire, software-ul fiind usor de utilizat. Adaptat fluxului de lucru, structura meniului standardizata este construita logic si in mod crscator, continand doar optiunile de setare cu relevanta pentru aplicatie.

PERFORMANTĂ MAXIMĂ

Noii algoritmi colin3D ating performanta si calitate a datelor maxime, datorita anilor de experienta in programarea specifica sistemelor de operare pe 64 biti si hardware-ului corespondent, precum placa grafica si sistemele multi-procesor.

FUNCTIILE DE ANALIZĂ A DATELOR

Pentru aplicatii de asigurare a calitatii, datele scanate pot fi comparate pe suprafata unui model CAD folosind o simpla aliniere „best fit”. Colin3D include o functie de expunere dee tip culori false cu gradient de culori si valori fixe. Pentru a analiza mai precis deviatiile, utilizatorii pot plasa flyerele pe suprafata, individual. Rapoartele pentru documentarea rezultatelor pot fi generate si gestionate usor si rapid.

Caracteristici

  • Integrarea sistemelor de senzori COMET, COMET Fotogrametrie si T-SCAN
  • Generare rapida a retelelor de triunghiuri
  • Compararea suprafetelor cu functie de raportare
  • Procesare intuitiva a retelelor
  • Umplere partiala, generarea de punti si umplere simpla
  • Netezire/ascutire retele
  • Optimizarea structurii retelei (regularizare)
  • Metode diferite de selectie
  • Documentarea procesului de calibrare
  • Functii pentru monitorizarea acuratetei sistemului

colin3D

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

TELEFON

0730 553 523

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies