Poză scaner 3d colin3D

colin3D

0/5
0

Evaluează acest produs

Software-ul de achiziție, procesare și comparare simplă de date Colin3D de la ZEISS Optotechnik, este un însoțitor de mare performanță pentru sistemele de scanare COMET, COMET Photogrammetry și T-SCAN 3D.

Descarcă broşura de aici

FUNCŢII INOVATOARE

Noua platformă software Colin3D este proiectată să completeze sistemele de senzori COMET, COMET Fotogrametrie și T-SCAN. Programul identifică în mod independent strategiile ideale de alinierea seturilor de măsurători individuale și ghidează utilizatorul spre un rezultat ideal, folosind o interfață cu un design nou, orientată pe proiecte. Grație noii integrări CAD, utilizatorul primește feedback continuu despre zonele de suprafață care trebuie încă scanate.

SUPORT OPTIM PENTRU UTILIZATOR

Pentru a poziționa rapid și eficient sistemul T-SCAN, câmpul de măsurare și scanerul pot fi afișate în Colin3D, astfel fiind mai ușor de determinat poziția ideală a sistemului de urmărire.
Programele de măsurare pentru aplicațiile care folosesc mase rotative COMTrotary și COMETdual rotary pot fi create cu ușurință. Toate măsurătorile individuale dintr-o secvență de măsurare sunt supuse verificărilor de calitate și repetate automat daca este nevoie.

INTERFAŢĂ UŞOR DE UTILIZAT

Datorită interfeței extrem de ușor de folosit, este necesară foarte puțină instruire, software-ul fiind ușor de utilizat. Adaptat fluxului de lucru, structura meniului standardizat este construit logic și în mod crescător, conținând doar opțiunile de setare cu relevanță pentru aplicație.

PERFORMANŢĂ MAXIMĂ

Noii algoritmi Colin3D ating performanța și calitate a datelor maxime, datorită anilor de experiență în programarea specifică sistemelor de operare pe 64 biți și hardware-ului corespondent, precum placa grafică și sistemele multi-procesor.

FUNCŢIILE DE ANALIZĂ A DATELOR

Pentru aplicații de asigurare a calității, datele scanate pot fi comparate pe suprafața unui model CAD folosind o simplă aliniere „best fit”. Colin3D include o funcție de expunere de tip culori false cu gradient de culori și valori fixe. Pentru a analiza mai precis deviațiile, utilizatorii pot plasa flyere-le pe suprafața, individual. Rapoartele pentru documentarea rezultatelor pot fi generate și gestionate ușor și rapid.

Caracteristici

  • Integrarea sistemelor de senzori COMET, COMET Fotogrametrie și T-SCAN
  • Generare rapidă a rețelelor de triunghiuri
  • Compararea suprafețelor cu funcție de raportare
  • Procesare intuitivă a rețelelor
  • Umplere parțială, generarea de punți și umplere simplă
  • Netezire/ascuțire rețele
  • Optimizarea structurii rețelei (regularizare)
  • Metode diferite de selecție
  • Documentarea procesului de calibrare
  • Funcții pentru monitorizarea acurateței sistemului

colin3D

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Linkedin