COMET L3D 2

Senzorul 3D ultracompact oferă o flexibilitate ridicată, o viteză mare de măsurare și performanță impresionante.

ZEISS COMET L3D 2

Cu ZEISS COMET L3D 2, utilizați cea mai recentă tehnologie de senzori și software orientat spre proiect pentru captarea de date 3D simple și fiabile. Mapați rapid și precis datele 3D ale componentelor dvs. și obțineți o gamă largă de sarcini de măsurare datorită flexibilității unice a sistemului. Platforma software de înaltă performanță Colin3D asigură o procedură eficientă cât și proiector orientat constant pe parcursul întregului proces de măsurare.

Obțineți rezultate optime de măsurare rapid și ușor

În doar câțiva pași simpli și fără nici o pregătire, senzorul ZEISS COMET LOT 2 este gata de utilizare - vă permite să vă concentrați asupra măsurătorilor.
Această soluție cuprinzătoare utilizează cea mai recentă tehnologie senzorică și software-ul orientat pe proiect Colin3D pentru captarea și prelucrarea datelor. Vă oferă un nivel ridicat de eficiență în secvențele de operare și generează date de măsurare de înaltă calitate. Datorită distanței minime de lucru, este posibil să lucrați în condiții limită fără dificultate.

Proiectat pentru utilizare mobilă și flexibilă

Ați opta pentru posibilități de aplicații flexibile?

Sistemul inovator de senzori este extrem de compact și ușor, ceea ce înseamnă că îl puteți transporta în diferite aplicații fără nici o dificultate. O calibrare simplă la fața locului vă asigură că puteți schimba rapid câmpul de măsurare prin schimbarea lentilelor. Este rapid și ușor și în curând sistemul este pregătit pentru următoarea sarcină de măsurare.

Precizie ridicată pentru aplicații exigente

ZEISS COMET LITE 2 oferă o calitate excelentă a datelor și rezultate de măsurare foarte precise, ceea ce face ca sistemul să fie soluția ideală pentru aplicațiile exigente în inspecția calității. Cu software-ul Colin3D, veți genera comparații false ușoare de culoare pentru analiza individuală, precum și rapoarte pentru documentarea rezultatelor măsurătorilor.

Tehnologie inovativă

Cu intensitatea mare a luminii și camera de luat vederi rapide cu senzorul ZEISS COMET LOD 2, aveți flexibilitatea de care aveți nevoie atunci când o utilizați în diferite site-uri.
Sistemul oferă date 3D precise și recunoaște automat modificările vibrațiilor și expunerii, chiar și în condiții dificile din mediul ambiant - tehnologie de vârf pentru o calitate excepțională a datelor cu ușurință în utilizare.
În plus, randamentul enorm de lumină și viteza de măsurare senzațional ridicată asigură captarea fiabilă a datelor pe diferite suprafețe ale obiectului.

Video

 

Acoperă o arie mare de aplicații:

  • Controlul calității/ inspecție
  • Matrițe și modele finale
  • Design
  • Fabricarea rapidă
  • Inginerie inversă
  • Arheologie, documentarea artefactelor istorice.
Facebook Linkedin

CONTACT

ADRESĂ

Timişoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stânga

E-MAIL

office@nutechnologies.ro

SERVICII PRINTARE 3D INDUSTRIALĂ:

0730 553 523, 0730 880 950

SERVICII PRINTARE 3D DENTAL:

0722 298 593

Doresc să fiu contactat de Nutechnologies