Poză scaner 3d Comet L3D

Comet L3D

0/5
0

Evaluează acest produs

COMET L3D – Sistem de scanare 3D portabil, cu lumină albastră

COMET L3D este un sistem de scanare 3D portabil, care încorporează tehnologia inovatoare a luminii albastre pentru a măsura rapid și precis, piese mici și mari, în doar câteva secunde. Senzorul 3D de înaltă performanță extrem de compact, cu lumina LED adaugă o nouă dimensiune captărilor de date 3D.

Descarcă broşura de aici

Inovator

COMET L3D folosește tehnologie de iluminare LED inovatoare, cu durata lungă de viață, care nu necesită întreținere fiind eficientă din punct de vedere al costurilor, astfel încât să puteți beneficia de costuri extrem de mici pentru consumabile. Carcasa senzorului, dotată cu tehnologia validată a camerei unice de la ZEISS Optotechnik și întregul setup de măsurare sunt ultra-compacte și cu greutate redusă, pentru portabilitate.

Comod
Senzorul COMET L3D este operațional într-un timp minim. Standurile convenționale pentru poziționarea capului de măsurare, fac manevrarea ușoară și eficientă. Distanța scurtă de lucru asigură ușurința de folosire, chiar și în spații limitate. Schimbarea câmpului de măsurare este, de asemenea, ușor și simplu de făcut – tot ce trebuie sa faceți este să schimbați lentilele. Pentru a optimiza mai mult procesul de măsurare, puteți completa sistemul cu accesorii speciale, cum ar fi masa rotativă pentru poziționarea automată a obiectului (COMETrotary, COMETdual rotary).

Rapid
Achiziția de date 3D cu COMET L3D este senzațional de rapidă. Timpul extrem de scurt pentru maăsurare și software-ul ușor de folosit permit măsurători eficiente.

Precis
Oferind calitate excelentă a datelor și rezultate extrem de precise, COMET L3D este ideal pentru aplicații solicitante în asigurarea calității. Soluția unică poate fi combinată cu procese de fotogrametrie pentru digitizarea obiectelor mari. Asemenea tuturor scanerelor 3D ZEISS Optotechnik, COMET L3D se calibrează folosind metode de calibrare cu trasabilitate.

COMET L3D este ideal pentru asigurarea calității pieselor mici sau medii din plastic sau metal.

Principiul de măsurare fără contact al senzorului COMET L3D oferă posibilitatea de a măsura obiecte delicate și fragile ( de ex., din plastic sau spumă), care sunt extrem de dificil de măsurat folosind mașini convenționale de măsurare / capete de măsurare tactile.

Tehnologia BLUE LED a senzorului COMET L3D permite captarea de până la 2 Milioane / 8 Milioane de puncte de măsurare în aproape 1.5 / 2.0 secunde. Piesele cu multe caracteristici pot fi digitizate mult mai rapid folosind acest proces, comparativ cu folosirea sistemelor tactile convenționale

Arii de aplicație:

 • Controlul Calității / Inspecție
 • Comparația datelor măsurate cu cele nominale ( reper vs CAD )
 • Producția de matrițe și unelte
 • Reconstrucția matrițelor
 • Scanarea pentru generarea traseelor la mașinile de frezat
 • Documentarea datelor 3D reale la lansarea matriței / uneltei
 • Design
 • Scanarea modelelor pentru procesarea ulterioară a datelor CAD și ca metodă de documentare
 • Producție rapidă
 • Achiziție de date 3D pentru prototipare rapidă
 • Inginerie inversă
 • Scanare 3D
 • Scanarea obiectelor de arta/istorice, arheologie

 

Standul rotativ COMET

Noua soluție all-in-one pentru digitizare 3D automată – cu control combinat al senzorul și al obiectului, puteți măsura componente compacte, mai rapid și mai eficient decât ca până acum!

 

 

COMET VarioBench

Unitate de poziționare flexibilă și compactă, care conține masa de lucru și stand integrat pentru cameră; adaptabilă la nevoile clienților.

 

 

COMETrotary 150/800

Masa rotativă pentru poziționarea automată a obiectelor medii și mari (pana la 150kg greutate). Controlul se realizează prin software-ul COMETplus.

 

 

COMETrotary 30/200, 30/460

Masa rotativă pentru poziționarea automată a obiectelor mici și medii (pana la 30kg greutate). Controlul se realizează prin software-ul COMETplus.

 

 

COMETdual rotary

Masa rotativă cu axe de rotație și înclinare pentru poziționarea automată a obiectelor mici și medii (până la 20kg greutate). Controlul se realizează prin software-ul COMETplus.

 

 

Standuri pentru poziţionarea senzorului

Standuri FOBA pentru o poziționare manuală, rapidă și facilă a senzorului; diverse modele pentru adaptare individuală la aplicațiile de măsurare. Trepied ajustabil pe înălțime, cu roți; ideal pentru a fi combinat cu masa rotativă COMETrotary.

 

Fotogrametria

Finalizați proiectele complicate de digitalizare 3D mai eficient!
Cu noul nostru echipament de fotogrametrie integrat pentru captarea de puncte 3D, un sistem eficient din punct de vedere financiar, cu manevrare ușoară și acuratețe mare, este acum disponibil.

 

Setarea referinţelor

Setup al referințelor de fotogrametrie măsurate în configurații individualizate, pentru potrivirea precisă a seturilor de date la măsuratorile automate. Nu este necesară plasarea de markere pe obiecte.

Captarea şi procesarea datelor cu COMETplus

Noua versiune (bazată pe Windows) de software COMETplus pentru măsurarea și procesarea datelor, dezvoltata de ZEISS Optotechnik este un însoțitor puternic pentru senzorii COMET. Diverse strategii de măsurare, ce pot fi combinate pentru aplicații cu cerințe solicitante, oferă aliniere automată a seturilor de măsurători cu acuratețe maximă și pregătire minimă a obiectelor.

Cu ajutorul ultimilor algoritmi disponibili și a procesării paralele folosind tehnologii hardware high-end (multiple CPUe, dual core / quad core / hexacore), se obține o calitate perfectă a datelor – în special pentru generarea de rețele STL de înaltă calitate – cu timp minim de procesare, permițând utilizatorului sistemului să beneficieze de capabilitățile complet automate ale post-procesării de date.

Pentru eficiență maximă, COMETplus poate fi integrat în diferite aplicații de măsurare automate.

COMETplus este extrem de ușor de folosit: Interfața de utilizare clară, ușor de folosit, cu un nou design, disponibilă in doua versiuni de software (modulele MATCH si REFERENCE), unde a doua versiune reprezintă o extensie a primei, prezinta o perspectiva eficientă a pașilor de procesare, de la captarea datelor la exportul final al rezultatelor pentru post-procesarea suplimentară, de exemplu, ingineria inversă a suprafeței sau inspecția pachetelor de software.

Specificaţii COMETplus

 • Măsurarea detaliilor
 • Definirea interactivă a caracteristicilor pe date CAD (de exemplu, cercuri, găuri lungi, puncte de îndoire)
 • Aliniere oferind cu informații tip Scale Bar
 • Obținerea de acuratețe mărită pentru metode de potrivire folosind punctele de legătură și potrivirea liberă
 • Funcții de Service pentru controlul acurateții senzorului și calibrarea senzorului
 • Asigura monitorizarea continuă a acurateții sistemului pentru fiecare măsurare
 • Aliniere automată a seturilor de măsurători
 • Definirea automată a caracteristicilor corespondente ale obiectului pentru potrivire liberă fără interacțiunea utilizatorului
 • Fereastra de măsurare
 • Afișare simultană a datelor măsurate și a imaginii live. Setări intuitive ale parametrilor

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Linkedin

CONTACT

ADRESĂ

Timişoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stânga

E-MAIL

office@nutechnologies.ro

SERVICII PRINTARE 3D INDUSTRIALĂ:

0730 553 523, 0730 880 950

SERVICII PRINTARE 3D DENTAL:

0722 298 593

Doresc să fiu contactat de Nutechnologies