T-SCAN CS

Soluţii de scanare 3D cu laser T-SCAN CS

Rapidă, intuitivă și foarte precisă, scanarea 3D ajunge la noi dimensiuni în tehnologia măsurătorilor de coordonate, cu scanerul manual cu laser T-SCAN CS. Conceptul revoluționar și modular all-in-one, include componente potrivite perfect (camera de urmărire, scanner manual și sonda de palpare), oferind cea mai mare flexibilitate pentru o varietate largă de aplicații.

Descarcă broşura de aici

Prezentare

NOUA SOLUŢIE DE SCANARE 3D CU LASER ALL-IN-ONE

Rapidă, intuitivă și foarte precisă, scanarea 3D ajunge la noi dimensiuni în tehnologia măsurătorilor de coordonate, cu scanerul manual cu laser T-SCAN CS. Conceputul revoluționar și modular all-in-one, include componente potrivite perfect ( camera de urmărire, scanner manual și sonda de palpare), oferind cea mai mare flexibilitate pentru o varietate largă de aplicații.

TEHNOLOGIE ŞI PERFORMANŢĂ

Descoperiti urmatoarea generatie de instrumente de scanare cu laser, cu design orientat spre utilizator si caracteristici tehnice remarcabile, care includ un HDR exceptional, pentru achizitia de date de pe obiecte cu suprafete variate si o rata de captare a datelor extrem de mare. Cu aceasta solutie portabila de scanare cu laser, utilizatorul beneficiaza de o viteza unica de scanare si rezultate foarte precise.

DESIGN ERGONOMIC PENTRU OPERARE EFICIENTĂ

Descoperiți următoarea generație de instrumente de scanare cu laser, cu design orientat spre utilizator și caracteristici tehnice remarcabile, care includ un HDR excepțional, pentru achiziția de date de pe obiecte cu suprafețe variate și o rată de captare a datelor extrem de mare. Cu această soluție portabilă de scanare cu laser, utilizatorul beneficiază de o viteză unică de scanare și rezultate foarte precise.

T-SCAN CS, T-POINT CS

T-SCAN CS Sensor
Măsurare în adâncime + / - 50 mm
Lățimea de scanare up to 125 mm
Distanța de lucru 150 mm
Frecvența de scanare up to 200 Hz
Greutate senzor 900 g
Dimensiuni senzor
(incl. mâner și IR pins)
300 x 170 x 150 mm
Lungime cablu de scanare 10 m
Rezoluție laterală 0,075 mm
Tip laser Diode
Lungime undă 670 nm
Clasa laser 2 M
Software disponibil T-SCANplus
T-TRACK CS
Distanța cameră 2,0 m - 3,5 m
Volum măsurare 4,3 m³
Configurații disponibile • T-SCAN CS
• Dynamic Referencing
• T-MOTION CONTROL CS
• T-POINT CS
PC Notebook
Dimensiuni (mm) 1150 x 180 x 150
Greutate 18,5 kg
Date volum up to 4 kHz
Rata cadru 80 Hz, 240 recordings/sec.

Arii de aplicaţie:

Controlul Calității/Inspecție

  • Compararea datelor măsurate cu cele nominale ( reper vs CAD )
  • Extracția limitelor/marginilor (piese din plăci de metal)
  • Inspecții legate de procesul de producție

Producţia de matriţe şi unelte

Reconstrucția matrițelor

  • Scanarea pentru generarea traseelor la mașinile de frezat
  • Documentarea datelor 3D reale la lansarea matriței/uneltei
  • Scanarea modelelor pentru procesarea ulterioară a datelor CAD și ca metodă de documentare

Producţie Rapidă

  • Achiziție de date 3D pentru prototipare rapidă
  • Scanare 3D
  • Scanarea obiectelor de artă/istorice, arheologie
  • Aplicații medicale tehnice etc.

NOUA SOLUŢIE ECONOMICĂ UNIVERSALĂ

Odată cu T-TRACK CS, ZEISS Optotechnik prezintă un nou sistem optic de urmărire cu aplicabilitate universală. Grație unei rate favorabile preț/performanță, unitatea oferă această tehnologie inovatoare pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv segmentul entry-level.

DESIGN INTEGRAT, MODULAR ŞI FLEXIBIL

Bazându-se pe mulți ani de experiență ca lider al pieței de metrologie optica 3D, ZEISS Optotechnik definește noi standarde cu T-TRACK CS. Datorită designului modular, utilizatorul poate adapta sistemul de urmărire pentru aplicația sa individuală. Spre exemplu, unitatea poate fi combinata cu noul scanner laser manual T-SCAN CS pentru scanare 3D precisă a suprafețelor obiectelor cu o gamă largă de dimensiuni.
Sonda de palpare disponibilă opțional, T-POINT CS, asigură măsurători rapide și simple, pentru puncte singulare. Împreună cu recunoașterea markerelor IR active ( de ex. pentru referința dinamică și captarea mișcării), balansul optim al componentelor se pretează pentru o gamă largă de aplicații – astfel, utilizatorul beneficiază de o soluție
all-in-one’ perfectă.

INOVAŢIE ÎN MOBILITATE ŞI PERFORMANŢĂ

Designul robust face din T-TRACK CS – care poate fi poziționat prin standuri standard – o soluție perfectă pentru uz industrial. Setarea și instalarea se fac în câteva minute, datorită designului extrem de compact al unității de urmărire, sistemului de control și cablajului ușor de manevrat și flexibil pentru a încuraja și motiva utilizarea mobila. Rata mare de procesare a datelor permite măsurarea cu cea mai mare viteză, contribuind la reducerea timpului în care obiectul este necesar pentru procesul de scanare.

CAPTAREA ŞI PROCESAREA DATELOR CU T-SCANplus

Software-ul de măsurare și evaluare T-SCANplus (compatibil Windows XP, 64 biti) folosește cele mai noi tehnologii hardware, precum dual sau quad core: prin procesarea paralelă și multithreading, minimizează timpul de procesare al datelor scanate 3D.

Folosirea memoriei este optimizată, deoarece datele sunt rasterizate automat, direct după efectuarea măsurătorilor. Astfel, utilizatorii au avantaje în plus, prin afișarea rapidă și calitatea excelentă a datelor. Cu post-procesare accelerată și generarea optimizată a rețelelor de triunghiuri, T-SCANplus completează perfect sistemul de scanare, pentru digitizarea rapidă și eficientă și o procesare ulterioară a datelor.

Noua versiune a T-SCANplus este optim adaptată pentru sistemul de urmărire T-TRACK CS, pentru aplicații solicitante care necesită acuratețe mare.
Funcția de referință dinamică (folosind LED-uri adiționale atașate pe obiect) pentru scanner și sonda tactilă elimină eficient vibrațiile și mișcările obiectului în timpul captării de date, de exemplu în timpul digitizării 3D a unui interior de automobil.

Facebook Linkedin

CONTACT

ADRESĂ

Timişoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stânga

E-MAIL

office@nutechnologies.ro

SERVICII PRINTARE 3D INDUSTRIALĂ:

0730 553 523, 0730 880 950

SERVICII PRINTARE 3D DENTAL:

0722 298 593

Doresc să fiu contactat de Nutechnologies