T-SCAN CS

Solutii de scanare 3D cu laser T-SCAN CS

Rapida, intuitiva si foarte precisa, scanarea 3D ajunges la noi dimensiuni in tehnologia masuratorilor de coordonate, cu scanerul manual cu laser T-SCAN CS. Conceputul revolutionar si modular all-in-one, include componente potrivite perfect ( camera de urmarire, scanner manual si sonda de palpare), oferind cea mai mare flexibilitate pentru o varietate larga de aplicatii.

Descara brosura de aici

Prezentare

NOUA SOLUTIE DE SCANARE 3D CU LASER ALL-IN-ONE

Rapida, intuitiva si foarte precisa, scanarea 3D ajunges la noi dimensiuni in tehnologia masuratorilor de coordonate, cu scanerul manual cu laser T-SCAN CS. Conceputul revolutionar si modular all-in-one, include componente potrivite perfect ( camera de urmarire, scanner manual si sonda de palpare), oferind cea mai mare flexibilitate pentru o varietate larga de aplicatii.

TEHNOLOGIE SI PERFORMANTĂ

Descoperiti urmatoarea generatie de instrumente de scanare cu laser, cu design orientat spre utilizator si caracteristici tehnice remarcabile, care includ un HDR exceptional, pentru achizitia de date de pe obiecte cu suprafete variate si o rata de captare a datelor extrem de mare. Cu aceasta solutie portabila de scanare cu laser, utilizatorul beneficiaza de o viteza unica de scanare si rezultate foarte precise.

DESIGN ERGONOMIC PENTRU OPERARE EFICIENTĂ

Designul T-SCAN CS a fost optimizat ergonomic pentru nevoile operatorului, permitand un proces comod si intuitiv. Cu greutatea sa foarte mica si bine distribuita, unitatea compacta este potrivita pentru captarea datelor chiar si in zonele cele mai dificil de accesat. Tehnologia inovatoare si designul futuristic al scanerului se potrivesc perfect, pentru o usurinta maxima de operare.

T-SCAN CS, T-POINT CS

T-SCAN CS Sensor
Measurement Depth + / - 50 mm
Scan Width up to 125 mm
Mean Working Distance 150 mm
Scan Frequency up to 200 Hz
Sensor Weight 900 g
Sensor Dimensions
(incl. handle and IR pins)
300 x 170 x 150 mm
Standard Cable Length Scanner-PC 10 m
Lateral Resolution 0,075 mm
Laser Type Diode
Wavelength 670 nm
Laser Class 2 M
Available Software T-SCANplus
T-TRACK CS
Stand-Off Distance Object-Camera 2,0 m - 3,5 m
Measurement Volume 4,3 m³
Possible Configurations • T-SCAN CS
• Dynamic Referencing
• T-MOTION CONTROL CS
• T-POINT CS
PC Notebook
Dimensions (mm) 1150 x 180 x 150
Weight 18,5 kg
Data Volume up to 4 kHz
Frame Rate 80 Hz, 240 recordings/sec.

Arii de aplicatie:

Controlul Calitatii/Inspectie

  • Compararea datelor masurate cu cele nominale ( reper vs CAD )
  • Extractia limitelor/marginilor (piese din placi de metal)
  • Inspectii legate de procesul de productie

Productia de matrite si unelte

Reconstructia matritelor

  • Scanarea pentru generarea traseelor la masinile de frezat
  • Documentarea datelor 3D reale la lansarea matritei/uneltei
  • Scanarea modelelor pentru procesarea ulterioara a datelor CAD si ca metoda de documentare

Productie Rapida

  • Achizitie de date 3D pentru prototipare rapida
  • Scanare 3D
  • Scanarea obiectelor de arta/istorice, arheologie
  • Aplicatii medicale tehnice etc.

NOUA SOLUTIE ECONOMICĂ UNIVERSALĂ

Odata cu T-TRACK CS, ZEISS Optotechnik prezinta un nou sistem optic de urmarire cu aplicabilitate universala. Gratie unei rate favorabile pret/performanta, unitatea ofera aceasta tehnologie inovatoare pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv segmentul entry-level.

DESIGN INTEGRAT, MODULAR SI FLEXIBIL

Bazandu-se pe multi ani de experienta ca lider al pietei de metrologie optica 3D, ZEISS Optotechnik defineste noi standarde cu T-TRACK CS. Datorita designului modular, utilizatorul poate adapta sistemul de urmarire pentru aplicatia sa individuala. Spre exemplu, unitatea poate fi combinata cu noul scanner laser manual T-SCAN CS pentru scanare 3D precisa a suprafetelor obiectelor cu o gama larga de dimensiuni.
Sonda de palpare disponibila optional, T-POINT CS, asigura masuratori rapide si simple, pentru puncte singulare. Impreuna cu recunoasterea markerelor IR active ( de ex. pentru referinta dinamica si captarea miscarii), balansul optim al componentelor se preteaza pentru o gama larga de aplicatii – astfel, utilizatorul beneficiaza de o solutie all-in-one perfecta.

INOVATIE IN MOBILITATE SI PERFORMANTĂ

Designul robust face din T-TRACK CS – care poate fi pozitionat prin standuri standard – o solutie perfecta pentru uz industrial. Setarea si instalarea se fac in cateva minute, datorita designului extrem de compact al unitatii de urmarire, sistemului de control si cablajului usor de manevrat si flexibil pentru a incuraja si motiva utilizarea mobila. Rata mare de procesare a datelor permite masurarea cu cea mai mare viteza, contribuind la reducerea timpului in care obiectul este necesar pentru procesul de scanare.

CAPTAREA SI PROCESAREA DATELOR CU T-SCANplus

Software-ul de masurare si evaluare T-SCANplus (compatibil Windows XP, 64 biti) foloseste cele mai noi tehnologii hardware, precum dual sau quad core: prin procesarea paralela si multithreading, minimizeaza timpul de procesare al datelor scanate 3D.

Folosirea memoriei este optimizata, deoarece datele sunt rasterizate automat, direct dupa efectuarea masuratorilor. Astfel utilizatorii au avantaje in plus, prin afisarea rapida si calitatea excelenta a datelor. Cu post-procesare accelerata si generarea optimizata a retelelor de triunghiuri, T-SCANplus completeaza perfect sistemul de scanare, pentru digitizaree rapida si eficienta si o procesare ulterioara a datelor.

Noua versiune a T-SCANplus este optim adaptata pentru sistemul de urmarire T-TRACK CS, pentru aplicatii solicitante care necesita acuratete mare.
Functia de referinta dinamica ( folosind LED-uri aditionale atasate pe obiect ) pentru scanner si sonda tactila elimina eficient vibratiile si miscarile obiectului in timpul captarii de date, de exemplu in timpul digitizarii 3D a unui interior de automobil.

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

TELEFON

0730 553 523

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies