Poză scaner 3d Scanare 3D automată

Scanare 3D automată

0/5
0

Evaluează acest produs

Robot pentru scanare

Toate soluțiile de scanare de la ZEISS Optotechnik pot fi ușor integrate pe roboți pentru un proces de inspecție automat. Suntem specializați în scanarea offline, dar oferim soluții pentru inspecție inline, în funcție de aplicație. 

Descarcă broşura de aici

Toate soluțiile de scanare de la Steibichler pot fi ușor integrate pe roboți pentru un proces de inspecție automat. Suntem specializați în scanarea offline, dar oferim soluții pentru inspecție inline, în funcție de aplicație. Sistemele noastre sunt adaptabile pentru diverse mărci de roboți industriali, precum KUKA sau FANUC. Lucrăm cu acești producători de roboți industriali pentru a vă optimiza procesul, în timp ce respectăm solicitările de acuratețe maximă cu tehnologia noastră de scanare 3D de ultimă generație.

TEHNOLOGIE CU SENZOR OPTIC ALL-IN-ONE ŞI AUTOMATIZARE

Bazându-se pe experiența îndelungată în metrologia optică și competenta de bază în oferirea de soluții orientate spre client, adaptabile și automate, combinate cu senzori standardizați, ZEISS Optotechnik oferă concepte complete dintr-o singură sursă. Economisiți timp cu măsurarea, pentru solicitările repetitive, în cadrul procesului de asigurare a calității în producție. Creșteți gama de aplicații de măsurare și respectați cerințele crescânde de măsurători automatizate, industriile automotive, aerospațială, inginerie mecanică și turnătorie.

CONCEPTE INDIVIDUALE PENTRU INTEGRARE OPTIMĂ

Cu o mare diversitate de combinații și configurații, incluzând componente precum senzori, software, roboți și ingineria de siguranță, ZEISS Optotechnik asigură adaptări specifice aplicației și clientului. Utilizatorul beneficiază de unitățile automatizate, proiectate special pentru aplicațiile sale specifice și beneficiază de o soluție rapidă, sigură și inovativă, ce poate fi integrată optim în procesele existente.

 

COMET Automated

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Linkedin