Robot-Based Scanning

Toate solutiile de scanare de la ZEISS Optotechnik pot fi usor integrate pe roboti pentru un proces de inspectie automat. Suntem specializati in scanarea offline, dar oferim solutii pentru inspectie inline, in functie de aplicatie. 

Descara brosura de aici

Toate solutiile de scanare de la Steibichler pot fi usor integrate pe roboti pentru un proces de inspectie automat. Suntem specializati in scanarea offline, dar oferim solutii pentru inspectie inline, in functie de aplicatie. Sistemele noastre sunt adaptabile pentru diverse marci de roboti industriali, precum KUKA sau FANUC. Lucram cu acesti producatori de roboti industriali pentru a va optimiza procesul, in timp ce respectam solicitarile de acuratete maxima cu tehnologia noastra de scanare 3D de ultima generatie.

TEHNOLOGIE CU SENZOR OPTIC ALL-IN-ONE SI AUTOMATIZARE

Bazandu-se pe experienta indelungata in metrologia optica si competenta de baza in oferirea de solutii orientate spre client, adaptabile si automate, combinate cu senzori standardizati, ZEISS Optotechnik ofera concepte complete dintr-o singura sursa. Economisiti timp cu masurarea, pentru solicitarile repetitive, in cadrul procesului de asigurare a calitati in productie. Cresteti gama de aplicatii de masurare si respectati cerintele crescande de masuratori automatizate, industriile automotive, aerospatiala, inginerie mecanica si turnatorie.

CONCEPTE INDIVIDUALE PENTRU INTEGRARE OPTIMĂ

Cu o mare diversitate de combinatii si configuratii, incluzand componente precum senzori, software, roboti si ingineria de siguranta, ZEISS Optotechnik asigura adaptari specifice aplicatiei si clientului. Utilizatorul beneficiaza de unitatile automatizate, proiectate special pentru aplicatiile sale specifice si beneficiaza de o solutie rapida, sigura si inovativa, ce poate fi integrata optim in procesele existente.

COMET Automated

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

TELEFON

0730 553 523

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies