Poză material imprimantă 3d High Yeld PA 11

High Yeld PA 11

Piese de calitate pentru producție.

Prelucrat cu tehnologia SAF ™ pe imprimanta 3D Stratasys H350, Stratasys High Yield PA11 furnizează piese din plastic de calitate, pentru o producție cu cerințe de volum mare - determinând noi domenii de dezvoltare a afacerii.

 

Randament ridicat

Stratasys High Yield PA11 permite „high nesting density” – posibilitatea de printare a unui număr ridicat de piese în același ciclu , menținând în același timp o consistență ridicată a pieselor, pentru a furniza randamente de producție.

Proprietăți superioare

În 3D Printing, PA12 este materialul de bază pentru prototipare. Dar în producția tradițională de volum pentru piese de uz final, PA11 este mult mai utilizat pe scară largă, datorită ductilității sale mai mari, impactului mai mare și rezistenței mai mari la oboseală, precum și adecvării sale, pentru o gamă mai largă de aplicații industriale. PA11 este, de asemenea, ecologic și 100% bio-bazat pe ulei de ricin sustenabil și durabil.

Aplicații

  1. Părți puternice și funcționale - Ideal pentru aplicații portante cu mișcare precum balamaleHigh Yeld PA 11
  2. Piese rezistente la impact - Include garnituri rezistente la spargere, precum carcase și huse rezistenteHigh Yeld PA 11
  3. Produse fine, de uz final - Produse orientate către consumatori care necesită finisaje de înaltă calitate.High Yeld PA 11

Imprimante pentru materialul High Yeld PA 11

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube