Poză material imprimantă 3d Somos NeXt

Somos NeXt

Somos® NeXt - Precizia stereolitografiei cu aspectul, senzația și performanța termoplasticului.

Descarcă broşura de aici

Somos® NeXt vă ajută să creșteți standardul designului unui  produs, cu aspect și senzație aproape insesizabile față de termoplastiile tradiționale finisate, dar cu o duritate, durabilitate și acuratețe care nu se văd în mod tradițional în rășini stereolitografie.

Folosind acest material unic de imprimare 3D, puteți produce aplicații de testare funcționale și prototipuri care economisesc cantități semnificative de timp, bani și materiale.

Această rășină de stereolitografie extrem de durabilă produce piese foarte precise, cu detalii deosebite. Bazat pe tehnologia Somos® DMX, Somos® NeXt este următoarea generație de material care facilitează producerea de piese complexe, rezistente, cu rezistență îmbunătățită la umiditate și proprietăți termice mai mari.

Avantaje cheie pentru imprimarea 3D

  • Rezistență și durabilitate superioară
  • Excepțional de versatil
  • Performanță, aspect și aspect termoplastic

Aplicații

  • Somos® NeXt ajută clienții noștri să producă piese prototip mai dure decât cele fabricate cu rășini SL standard.

Materialul este ideal, în special pentru prototipuri funcționale de performanță pentru utilizare finală, incluzând proiectări adaptabile, rotative, conducte, conectori și huse electronice, carcase auto și ansambluri de bord, ambalaje și articole sportive - inclusiv crose lacrosse.

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube