Poză material imprimantă 3d Simulated Polypropylene

Simulated Polypropylene

Acest material este rezistent, flexibil și durabil. Vă oferă posibilitatea să printați 3D prototipuri de precizie care arată și se comportă asemenea polipropilenei. Creați rapid modele care trec testele montabilității, formei și funcționalitații pentru ansambluri, balamale încorporate, carcase durabile și ambalaje.

Creaţi prototipuri pentru produse din polipropilene

Stratasys oferă două materiale PolyJet care simulează înfățișarea și funcționalitatea polipropilenei.

Endur (RGD450) este un material avansat care simulează polipropilena oferind durabilitate și o frumoasă finisare a suprafeței. Folosiți-l pentru a genera rapid prototipuri pentru componente de asamblare, balamale încorporate și alte aplicații solicitante.

Endur este proiectat să ofere performanța și fiabilitate în interiorul imprimantei 3D, cât și prototipuri de mare performanță cu stabilitate dimensională impresionantă, în afara imprimantei 3D. Este disponibil în nuanța de alb strălucitor cu semnătura tehnologiei PolyJet pentru rezoluție fină și curburi line. Acest material sigur, prietenos nu are nevoie de manevrare specială sau procedură specific de transport.

Durus (RGD430) este materialul original în simularea polipropilenei și prezintă o rezistență considerabilă la impact și alungire la rupere de 44%.

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube