Poză material imprimantă 3d Rubber-like

Rubber-like

Cu fotopolimerii PolyJet care simulează cauciucul, puteți imita cauciuc cu diferite niveluri de duritate, alungire și rezistență la rupere. Gri, negru și transparent. Acest material vă oferă posibilitatea de a simula o gamă largă de produse finite, de la mânere moi la încălțăminte. Cu Objet500 Connex3, puteți adăuga culoare acestui amestec pentru realism excepțional al produsului final.

Printare 3D cu material care simulează cauciucul

Realizează prototipuri realiste pentru a verifica orice design care include cauciuc. Simulează straturi moi la atingere, suprafețe antiderapante, material profilat și suprafețe de cauciuc. Testează și verifică  mânere, garnituri, încălțăminte. O gamă de materiale asemănătoare cauciucului și materialelor digitale vă permite să vă apropiați exact de proprietățile elastomerului de care aveți nevoie.

Produceți prototipuir moi și flexibile sau prototipuri din mai multe materiale care suportă șocuri la transport, amortizarea vibrațiilor sau suprafețe antiderapante:

  • TangoPlus FLX 930 (Shore 27A)
  • TangoBlackPlus FLX 980 (Shore 27A)
  • Agilus30 FLX935 (Shore 30A)
  • Agilus30 Black FLX985 (Shore 30A)

Disponibile pe toate echipamentele Connex1 și Connex3, pe Stratasys J750, gama de materiale Agilus30 oferă rezistență antirupere, alungire la rupere și textură de cauciuc.

Este ideal pentru verificări de design avansate și testare funcțională.

Printare 3D de prototipuri semi-flexibile cum ar fi anvelope de cauciuc sau tălpi pentru papuci:

  • GriTango FLX950 (Shore 70A)
  • NegruTango FLX973 (Shore 70A)

Simulează o varietate de elastomeri prin combinarea materialelor rigide și flexibile. Cu un echipament multi-material 3D cum ar fi Connex3 sau Stratasys J750, puteți:

  • Combina Tango sau Agilus30 cu Rigur pentru duritate sporită și o gamă de valori Shore A între 27 și 95.
  • Combină Tango sau Agilus30 cu Digital ABS Plus pentru duritare sporită și valori Shore A între 27 și 95.

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube