Poză material imprimantă 3d PolyJet Digital Materials

PolyJet Digital Materials

Generați sute de Materiale Digitale cu o gamă largă de proprietăți fizice, culori și tonuri. Eliberarea dublă a materialelor generează până la 14 proprietăți ale materialelor într-o singură printare în timp ce sistemul avansat Connex pe care îl oferim eliberează trei materiale pentru a vă extinde exponențial opțiunile. Materialele Digitale vă oferă posibilitatea de a vă aduce proiecțiile la viață și de a genera prototipuri exacte, cu o viteză mai mare decât pana acum.

Printare 3D cu Materiale Digitale Objet

Imprimantele 3D Objet Connex oferă abilitatea unică de a fabrica Materiale Digitale – materiale compozite cu proprietăți mecanice predefinite. Materialele Digitale sunt generate chiar în imprimanta 3D, în momentul în care două sau trei fotopolimeri PolyJet standard sunt combinați în concentrații și structuri specifice, pentru a asigura proprietățile mecanice și vizuale dorite.
Fiecare Material Digital se bazează pe unul dintre sutele de combinații testate și acceptate de fotopolimeri primari PolyJet pe care îi oferim. Un singur prototip poate conține până la 82 de proprietăți distincte ale materialului, toate create într-un singur proces de printare. Puteți simula produse obținute din elastomeri și cauciuc prin generarea de Materiale Digitale cu o rază completă a scării Shore A, inclusiv: Shore 27, 30, 35, 40, 50, 60, 70, 85 și 95. Cu ajutorul Materialelor Digitale, puteți de asemenea simula materiale plastic standard, cum ar fi ABS proiectat.

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube