Poză material imprimantă 3d Bio-compatible

Bio-compatible

Cu materialul bio-compatibil, puteți prototipa rapid produse medicale și dentare, inclusiv tăvițe de transport dentar, ghiduri chirurgicale ortodontice și aparate auditive. Materialele medicale de prototipare rapidă oferă o vizualizare excelentă și stabilitate dimensională ridicată.

Fotopolimerul bio-compatibil PolyJet (MED610) este un material medical de prototipare rapidă. Este transparent și are o stabilitate dimensională înaltă. Materialul este ideal pentru aplicații care necesita contact prelungit cu pielea pentru mai mult de 30 de zile și contact de scurtă durată cu mucoasa de până la 24 de ore. Materialul bio-compatibil are cinci aprobări medicale inclusiv pentru citotoxicitate, genotoxicitate, hipersensibilitate de tip întârziat, iritație și plastic USP clasa VI. (Testare biologică: piese printate în conformitate cu Termenii de Utilizare și Întreținere Objet MED610 au fost evaluate pentru bio-compatibilitate în conformitate cu standardele DIN EN ISO 10993-1: 2009, Evaluarea Biologică a Dispozitivelor Medicale-Partea I: Evaluarea și testarea în cadrul unui proces de management al riscului. Aceasta se adresează citotoxicității, genotoxicității, hipersensibilității de tip întârziat și plasticului USP clasa VI, care include testul pentru iritație, toxicitate sistemică acută și implantare).

Materialul bio-compatibil poate fi folosit pe toate imprimantele 3D Objet Eden și Objet Connex.

Aparate Auditive printate 3D

Cu tehnologia de printare 3D PolyJet se pot produce extrem de rapid aparate auditive cu suprafețe fine și confortabile. Materialul pentru protezele auditive sunt valabile în două culori: Transparent (FullCure630) și TransparentRoz (FullCure655).

Imprimante pentru materialul Bio-compatible

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube