Poză material imprimantă 3d ULTEM 9085

ULTEM 9085

Reputație pentru fiabilitate. Acest termoplastic faimos de ambițios are proprietăți termice, mecanice și chimice complete, care îl fac superior în majoritatea categoriilor. ULTEM 9085 este un termoplastic Fused Deposition Modelling (FDM) ideal pentru aplicații aerospațiale, automotive și militare, datorită evaluărilor sale FST, raportului mare rezistență-greutate și certificărilor existente. Oferă posibilitatea proiectanților și inginerilor să printeze 3D prototipuri și piese finale avansate din punct de vedere funcțional.

Printare 3D cu ULTEM 9085

Cu sistemele de producție 3D Fortus 400mc și 900mc, ULTEM 9085 oferă un termoplastic cu performanță înaltă testată. Aplicațiile avansate includ testarea funcțională, producerea sculelor și manufacturare digitală direct pentru piese finale – inclusiv componente interioare pentru avioane și conducte.
Acest termoplastic FDM de înaltă performanță extinde folosirea manufacturării aditive la aplicații care necesită rezistența termică și chimică. ULTEM 9085 funcționează cu material de suport detașabil și este valabil în culorile bronz și negru.

Fişa tehnică ULTEM 9085

Imprimante pentru materialul ULTEM 9085

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube