Poză material imprimantă 3d PLA

PLA

Materialul modelului PLA este ideal pentru modelele de concept și verificare rapidă cu o rezistență bună la tracțiune. Acest material la un preț avantajos, este ușor de utilizat și ideal pentru mediile din clasă și este fabricat din resurse regenerabile. PLA se construiește cu PLA ca material suport de rupere. Disponibil într-o varietate de culori: natural, roșu transparent, galben transparent, verde transparent, albastru transparent, negru, alb, roșu, albastru, gri deschis, gri mediu

Descarcă broşura de aici

Imprimante care susțin acest material

  • Seria Stratasys F123

Aplicații utilizator de top

  • Prototipuri rapide

Economice și ușor de utilizat

PLA, un termoplastic realizat din resurse regenerabile, produce concepte rapide și economice de proiectare în 11 opțiuni de culoare, inclusiv transparent. PLA oferă o imprimare rapidă, o rezistență bună la tracțiune și un raport ridicat de rigiditate și necesită mai puțină căldură și putere pentru imprimarea pieselor.

Concepte de proiectare rapidă la costuri reduse

PLA funcționează bine la viteze mari, în mod special cu proiectare rapidă a seriei Stratasys F123. Obțineți verificarea rapidă a conceptului și dezvoltarea designului, menținând în același timp cheltuielile materiale. Disponibil în culori transparente, puteți utiliza PLA pentru prototipuri vizibile prin imprimare 3D, cum ar fi luminile din spate. PLA oferă o rezistență bună la tracțiune, o rigiditate ridicată, un punct de topire scăzut și un HDT scăzut, ceea ce înseamnă că este necesară o mai mică căldură și putere pentru imprimare.

COMPORTAMENT ȘI UTILIZARE

IMPACT IZOD, NECESAT

27 J / m

HDT

53 ° C

REZISTENȚĂ LA ÎNCOVOIERE

84 MPa (Axa XZ), 45 MPa (Axa ZX)

REZISTENȚĂ LA TRACȚIUNE

45 MPa (Axa XZ), 26 MPa (Axa ZX)

PLA PLA

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube