Poză material imprimantă 3d PC

PC

Scule rapide, făcute să reziste. Prin generarea de piese din policarbonat (PC), tehnologia Fused Deposition Modelling (FDM) permite inginerilor și proiectanților să îmbine viteza și agilitatea printării 3D cu fiabilitatea celui mai folosit termoplastic. Cu tehnologia de încredere FDM care generează piese PC rezistente, în casă, producătorii din automotive, echipamente comerciale și alte industrii să câștige agilitatea de a profita de mai multe oportunități.

Printare 3D cu termoplastic PC

PC și tehnologia FDM generează prototipuri funcționale, scule și piese finale într-un material familiar, proiectat să fie durabil. Rezistența mare la tracțiune și incovoiere a PC îl fac ideal pentru prototipuri cu nevoi speciale, scule și accesorii și șabloane pentru îndoirea metalului și lucrul cu compozite. Producția de volum mic și customizarea devin fezabile iar testarea asigură mai multă încredere.

Unelte rapide, construite pentru a rezista în timp. PC oferă precizie, durabilitate și stabilitate, producând componente puternice care pot rezista la testele funcționale. PC permite inginerilor și designerilor să combine viteza și agilitatea printării 3D cu fiabilitatea celui mai utilizat material termoplastic industrial

Fişa tehnică PC

Imprimante pentru materialul PC

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube