Poză material imprimantă 3d ABSplus

ABSplus

Faceți mai mult cu printare 3D. Tehnologia Fused Deposition Modeling (FDM) generează piese printate 3D în termoplastic de producție, inclusiv ABSplus. ABSplus este cel mai accesibil material de printare 3D oferit de Stratasys, însemnând că designerii și inginerii pot lucra iterat, prototipând des și testând în același timp. Dar este atât de durabil încât modelele și prototipurile dumneavoastră funcționează la fel ca produsul final.

Printare 3D cu ABSplus

ABSplus oferă cea mai largă gamă de culori valabile pentru tehnologia FDM (fildeș, alb, negru, gri închis, roșu, albastru, verde oliv, portocaliu și galben fluorescent) plus opțiunea de a customiza culorile.
Piesele printate 3D cu acest material sunt puternice d.p.d.v mecanic și stabile în timp. Deoarece ABSplus lucrează cu materiale solubile de suport, îndepărtarea suportului se face fără asistență iar formele complexe și cavitățile adânci nu necesită efort extra din partea dumneavoastră.
ABSplus funcționează cu toate imprimantele 3D din seria Idea, Design Performance 3D și cu sistemul de producție Fortus 250mc 3D de la Stratasys. (Pentru seria de imprimante 3D Dimension BST 1200es, suportul se îndepărtează prin rupere/casare).

Fisa tehnica ABSplus

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube