Poză material imprimantă 3d ABS-ESD7

ABS-ESD7

In cazul aplicațiilor în care o încărcare statică ar putea avaria componentele, afecta performanța sau cauza o explozie, tehnologia Fused Deposition Modelling (FDM) oferă termoplasticului static-disipativ ABS-ESD7. Inginerii și proiectanții pot folosi piese generate cu FDM cu încredere, pentru a genera șabloane și accesorii pentru asamblarea de component electronice. Beneficiază de disipatie statică și prototipurile funcționale pentru stocarea combustibilului.

Printare 3D cu ABS-ESD7

Cu sistemele de producție 3D Fortus 400mc și 900 mc, ABS-ESD7 permite producătorilor de electronice să extindă folosirea printării 3D pe linia de asamblare. Disipatia statică face ca materialul sa fie ideal pentru aplicații în care sunt prezente pudre, praf sau aburi, care în alte condiții ar fi atrase de către piesa de plastic.
Termoplasticul FDM standard ABS-ESD7 funcționează cu tehnologia suportului solubil, deci îndepărtarea suportului se face fără intervenție iar piesele complexe nu necesită efort extra din partea dumneavoastră.

Fişa tehnică ABS-ESD7

Imprimante pentru materialul ABS-ESD7

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube