Stratasys J835 şi J850

Noile imprimante 3D, J835™ și J850™ oferă rezultate estetice de neegalat, cu posibilitatea de a accesa un spectru larg de culori, incluzând aici maparea texturii și a gradienților de culoare. Tehnologia avansată PolyJet vă permite să creați prototipuri identice cu varianta finală atât din punct de vedere tactil cât și al aspectului, venind astfel în ajutorul inginerilor de proiectare prin a facilita și ușura procesul de comunicare dintre departamente.

Descarcă broşura aici

Prototipare realistă 3D de neegalat

Noile imprimante 3D, J835™ și J850™ oferă rezultate estetice de neegalat, cu posibilitatea de a accesa un spectru larg de culori, incluzând aici maparea texturii și a gradienților de culoare. Tehnologia avansată PolyJet vă permite să creați prototipuri identice cu varianta finală atât din punct de vedere tactil cât și al aspectului, venind astfel în ajutorul inginerilor de proiectare prin a facilita și ușura procesul de comunicare dintre departamente.

Aceste imprimante sunt validate Pantone făcând ca Sistemul de Corelare al Culorilor să fie pentru prima oară accesibil pe un sistem de printare 3D. Cu posibilitatea de a accesa o paletă largă de culori cât și folosirea de materiale diferite, sistemele Stratasys J835 și J850 vă permite să creați cele mai realiste modele și prototipuri în cel mai scurt timp posibil, fără procesare ulterioară de asamblare sau colorare.

Capabilitate inegalabilă

Folosiți capacitatea de a combina șapte materiale diferite pentru un singur model folosind combinații de culori, transparență și flexibilitate fără precedent. Imitați proprietățile de translucență ale acrilicului și sticlei folosind materialul VeroUltraClear™. Combinați materiale flexibile și culori care vă permit să aveți modele chirurgicale care vin în ajutorul pacienților.

Flux de lucru rapid și eficient

Simplificați-vă fluxul de lucru cu ajutorul software-ului GrabCAD Print™. GrabCAD Print vă permite să printați direct de pe formatele profesionale CAD, eficientizând timpul folosit de obicei pentru convertirea și editarea fișierelor STL. Sistemul de Corelare al Culorilor oferit de Pantone poate fi folosit de software-ul GrabCAD Print de la un singur click, eliminând consumul de timp alocat pentru potrivirea culorilor. Folosiți setările implicite inteligente, ponturile și notificările pentru a vă ghida printr-un proces de printare fără probleme. Folosiți vizualizările detaliate ale modelelor, ale platformei de printare și ale straturilor pentru a putea face ajustările necesare înainte de printare.

Având o capacitatea mare care permite încărcarea de 7 materiale diferite pe sistemele Stratasys J835 și J850, presupune că puteți încărca cele mai folosite rășini, evitând timpii morți asociați schimburilor de materiale. Posibilitatea de a accesa moduri diferite cât și ajustarea vitezei și a calității piesei printate astfel încât aceasta să îndeplinească nevoile specificate. Pentru crearea cea mai rapidă a modelelor de concept, utilizați modul Super High Speed ​​cu material DraftGrey ™. Adițional, modul de printare permite folosirea de materiale multiple și printarea la o rezoluție mare. Sistemele J835 și J850 folosesc două opțiuni de materiale de suport: SUP705™ care poate fi îndepărtat cu jet de apă și SUP706B™ un suport solubil și ușor de îndepărtat pentru automatizarea post procesare și o libertate geometrică sporită care permite printarea a celor mai mici detalii incluzând aici cavități de dimensiuni reduse.

   J850 VeroUltraClear Cubes B                        J850 Ear Buds C                            J850 Ear Buds E

   

Dimensiuni și greutate sistem

1400 x 1260 x 1100 mm (55.1 x 49.6 x 43.4 in.); 430 kg (948 lbs.)

Compartiment material: 1119 x 656 x 637 mm (44 x 25.8 x 25.1 in.); 153 kg (337 lbs.)

Grosime strat printat

Straturi orizontale, grosime 14 microni (0.00055 in.); 55 microni (0.002 in.) în modul Super High Speed;

Materiale folosite

 • Categoria de materiale opace Vero™ incluzând aici nuanțe neutre și culori vii VeroVivid™
 • Material flexibil din categoria Agilus30™
 • Material transparent VeroClear™ și VeroUltraClear™

Materiale digitale

Un număr nelimitat de materiale compozite incluzând:

 • Peste 500.000 de culori
 • Digital ABS Plus și Digital ABS2 Plus în ivoir și verde
 • Materiale care simulează cauciucul cu diferite valori Shore A
 • Nuanțe translucide de culoare

Unlimited number of composite materials including:

 • Over 500,000 colors
 • Digital ABS Plus and Digital ABS2 Plus in ivory and green
 • Rubber-like materials in a variety of Shore A values
 • Translucent color tints

GrabCAD Print; Windows 10;

 • Calitate ridicată: printare cu 7 rășini de bază, rezoluție de 14 microni (0.00055 in.)
 • Calitate medie: printare cu 7 rășini de bază, rezoluție de 27 de microni
 • Viteză mare: printare cu 3 rășini de bază, rezoluție de 27 de microni (0.001 in.)
 • Viteză super mare: printare cu o rășină de bază, rezoluție de 55 de microni (0.002 in.)
Facebook Linkedin

CONTACT

ADRESĂ

Timişoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stânga

E-MAIL

office@nutechnologies.ro

SERVICII PRINTARE 3D INDUSTRIALĂ:

0730 553 523, 0730 880 950

SERVICII PRINTARE 3D DENTAL:

0722 298 593

Doresc să fiu contactat de Nutechnologies