Mojo

Aduceti magia printatului 3D pe biroul Dumneavoastra. Mojo este o imprimanta 3D accesibila si rapida, printand modele detaliate si rezistente in noua culori. Acest mic, dar puternic echipament reprezinta cea mai compacta si accesibila cale de a obtine repere printate 3D, la standarde profesionale. Este usor de folosit, incape pe birou si va reinventa felul in care proiectati si creati.

Descarca brosura de aici

Descoperiti magia Mojo

O imprimanta 3D atat de geniala, incat s-ar fi putut crea singura. Nu trebuie sa va ridicati de pe scaun – Mojo printeaza modele cu calitate profesionala direct pe biroul Dumneavoastra. Este la fel de usor de folosit ca o imprimanta de birou, dar alimentata de tehnologia Fused Deposition Modelling (FDM) pentru a genera concepte functionale si prototipuri in material termoplastic, ABSplus. Avand cel mai mic pret, cea mai mare viteza de printare si cele mai fine grosimi de strat dintre toate imprimantele 3D din Seria Idea 3D, vibratiile pozitive ale lui Mojo inspira creativitate fara limite.

Pachetul de printare 3D Mojo, contine tot ceea ce este necesar designerilor, inginerilor sau profesorilor pentru a incepe sa printeze 3D:

 • Imprimanta 3D desktop Mojo
 • Pachet start-up continand materiale si baze de printare
 • Pachet software - Mojo Print Wizard si Control Panel
 • Sistem de indepartare a materialului de suport WaveWash 55

Materiale si Baze

Mojo foloseste pachetele de printare QuickPack, care contin materialul de model si materialul de suport, pentru a crea reperele printate 3D. La fiecare schimbare de material, pachetul QuickPack include un varf de printare nou, pentru a asigura calitatea optima a pieselor. Este foarte usor sa incarcati pachetul QuickPack – similar cu schimbarea cartuselor la o imprimanta pentru documente. Fiecare pachet, contine 80 in3 / 1310 cm3 de material, rezultand mai putine schimbari de material si cicluri prelungite de printare neintrerupta, pentru ideile Dumneavoastra.
Bazele de modelare asigura suprafata perfecta pe care se construiesc modelele Dumneavoastra. Odata ce printarea s-a terminat, extrageti baza reciclabila din imprimanta 3D si indepartati modelul.

Specificatiile produsului Mojo

Material de model:
ABSplus in culorile fildes, alb, albastru, galben fluorescent, negru, rosu, portocaliu, verde sau gri

Material de suport:
SR-30 solubil

Dimensiunea maxima a partilor:
12.7 x 12.7 x 12.7 cm (5 x 5 x 5 in.)

Grosimea stratului:
0.178 mm (0.007 in.)

Compatibilitatea cu statiile de lucru:
Windows XP/Windows 7

Marime si greutate:
63 x 45 x 53 cm, (25 x 18 x 21 in.); 27 kg (60 lbs.)

Cerinte de alimentare:
100-127 VAC, 6A, 60 Hz sau 220-240 VAC, 2.5A, 50 Hz

Reglementare:
CE/TUV/KCC/RoHS/WEEE

Cerinte speciale de instalare:
Nu exista

Software: Print Wizard si Control Panel

Folosirea imprimantei 3D desktop este foarte facila utilizand software-ul Print Wizard. Acesta pregateste fara efort fisierele Dumneavoastra CAD pentru printarea 3D, genereaza automat structurile de suport in material solubil si fixeaza cerintele comune ale utilizatorului pentru a imbunatati fluxul de lucru. Print Wizard va asigura:

 • O perspectiva 3D a modelului ce urmeaza a fi printat
 • Scalare intuitiva si configurabila
 • Previzualizari pentru diverse orientari 3D si ajustare usoara
 • Pozitionare automata a modelelor pe masa de printare, pentru a maximiza eficienta
 • Optiunea de umplere “sparse-fill” pentru economisirea materialului; optiune de umplere “solid” pentru cele mai rezistente modelele
 • Thumbnails pentru fisierele .stl

Mojo Control Panel ofera informatii in timp real, despre statusul imprimantei Dumneavoastra 3D. Display-ul grafic ofera informatii legate de:

 • Ciclurile de printare
 • Timpul estimat de printare
 • Cantitatea pentru materialul de model si materialul de suport
 • Statusul sistemului

WaveWash 55

Materialul de suport solubil reprezinta magia din spatele abilitatii lui Mojo de a printa piese complexe cu segmente suspendate sau chiar ansambluri mobile, intr-un singur ciclu de printare. Wavewash 55 este sistemul nostru cel mai compact, pentru indepartarea materialului de suport. Va permite sa indepartati foarte rapid materialul de suport, fara alte operatiuni de curatare laborioase, prin simpla dizolvare a acestuia intr-o solutie pe baza de apa. Pur si simplu indepartati piesa printata 3D de pe baza si o introduceti inauntru. Wavewash 55 mentine temperatura potrivita si nivelul de agitatie necesare, pentru a va oferi piesa gata de folosit. Asemenea unui filtru de cafea, sistemul Dumneavoastra WaveWash 55, nu are nevoie de conectare la alte instalatii sanitare.

Specificatiile produsului

Dimensiune maxima a piesei:
12.7 x 12.7 x 12.7 cm (5 x 5 x 5 in.)

Compatibilitatea cu statii de lucru:
Windows XP/Windows 7

Dimensiune si greutate:
33.5 x 33.5 x 33.5 (13.2 x 13.2 x 13.2 in.) 5 kg (12 lbs.)

Capacitate:
3.78 L (1 gallon)

Cerinte de alimentare:
100-120 VAC, 7A, 60 Hz sau 220-240 VAC, 4A, 50 Hz

Reglementare:
CE/TUV/RoHS/WEEE

Cerinte speciale de instalare:
Nu exista

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

TELEFON

0730 553 523

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies